SAD JE MLAĐI: Milan Kalinić farba obrve!
Foto: Printskrin

Podrška supruge

SAD JE MLAĐI: Milan Kalinić farba obrve!

Stars -
Milan je po prirodi svetao čovek i normalno je da su mu i obrve svetlije. Međutim, stalno su ga zadirkivali da nema obrve jer se stvarno ponekad nisu videle

Voditelj Milan Kalinić očigledno je rešio da se pozabavi svojim izgledom, te je ofarbao svoje obrve. Naime, kako su ovom simpatičnom voditelju obrve bile dosta svetle, on je odlučio da ih potamni, a premijerno ih je pokazao u emisiji "Pinkove zvezde"

"Milan je po prirodi svetao čovek i normalno je da su mu i obrve svetlije. Međutim, stalno su ga zadirkivali da nema obrve jer se stvarno ponekad nisu videle. On je dugo razmišljao i doneo je odluku da ofarba obrve u tamniju boju.On je pre nekoliko dana posetio jedan salon, gde su mu potamnili obrve, a supruga Sandra ga je maksimalno podržala u toj odluci", izjavio je izvor blizak Kaliniću i dodao da voditelju svi kažu da izgleda mlađe.

"Pošto je sredio obrve, svi su počeli da komentarišu da izgleda mlađe, što njemu veoma prija. Kada je malo razmislio, shvatio je da su ga svetle obrve činile dosta starijim i drago mu je što sada deluje svežije.

Kako je ponovo počeo da se pojavljuje na malim ekranima, Milanu je bitno da lepo izgleda i da se svidi publici. Svojim humorom svakako zabavlja sve gledaoce kraj malih ekrana, ali isto tako nije želeo da vidi loše komentare o svom izgledu - završava priču izvor blizak voditelju i glumcu.

Milan se nije javljao kako bi potvrdio ove navode.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja