SAMAC: Topalka supruga izbacila iz stana, sad živi u hotelu!

Pevač zbog švaleracije morao da napusti dom

SAMAC: Topalka supruga izbacila iz stana, sad živi u hotelu!

Stars -
Milanu Topaloviću žena još ne želi da oprosti prevaru, pa je našao smeštaj kod svog prijatelja, gde je spavao dok se takmičio u „Zvezdama Granda“

Milan Topalović Topalko još ne može da se vrati kući, odakle ga je izbacila supruga Vesna zbog, kako tvrde upućeni, neverstva.Poznati pevač zato već izvesno vreme živi u hotelu čiji je vlasnik njegov blizak prijatelj. Topalko veruje da će njegovu životnu pratilju, s kojom je 17 godina u braku i imaju jednu ćerku, proći bes i da će uspeti da reše nesuglasice, te da će ponovo deliti krov nad glavom. Samo iz tih razloga on za sebe nije iznajmio stan. Našao je privremeno rešenje i zasad je u hotelu na Vidikovcu, u kojem je boravio i dok se takmičio u „Zvezdama Granda“, kad se i sprijateljio s njegovim vlasnikom.Nada se pomirenju- Poslednjih meseci Milan i Vesna su u zategnutim odnosima. Ona nije htela da mu oprosti prevaru, i to s dvostruko mlađom devojkom, već mu je rekla da pokupi svoje stvari i napusti stan koji su kupili novcem od nagrada koje je Topalko osvojio pobedivši na „Farmi“ i na „Grand festivalu“. Pošto nije imao kud, živi u hotelu na Vidikovcu - tvrdi naš izvor, blizak pevaču.Ovim povodom pozvali smo i Topalka, koji nije demantovao naša saznanja, ali odbio je da govori o svom privatnom životu.- Svaki put ponavljam da me ne zovete kada hoćete da me pitate nešto o mom privatnom životu. I vrapci na grani znaju da o tome neću da govorim za novine. Ne volim da zabadate nos u moj život i život moje porodice. Idite kod Zdravka Čolića, koji je moj uzor, pa će vas i on zamoliti da o njegovim intimnim stvarima i porodici ne pišete. Ja nisam tračara. Ima mnogo mojih kolega koji vole da se priča i piše šta rade kad se svetla ugase, ali ja nisam među njima - rekao nam je Topalko, koji je naglasio da može da govori samo o svojoj karijeri.Priča samo o poslu- Sve što ima veze s poslom rado ću vam reći. Eto, spremam se za Grand festival, na kome ću se pojaviti s novom pesmom. Kakvo je vreme došlo, ja hvala bogu radim, imam tezge i to je dovoljno da znate o meni. Budite dobri sa mnom jer vam neću dati intervju kad postanem velika zvezda - poručio je Milan Topalović.

Prva kriza tokom „farme“ŽENA BILA LJUTA ZBOG SANDRE OBRADOVIĆMilan Topalović je, prema pisanju pojedinih medija, već bio pred razvodom pre četiri godine, kad je učestvovao na „Farmi“ i potom pobedio. Tada se pričalo da njegova supruga ne može da podnese pevačev blizak odnos sa Sandrom Obradović u rijalitiju, zbog čega je želela da ga napusti. Do toga nije došlo - sačekala ga je po izlasku i sve nesuglasice su rešili. Sad su opet zapali u krizu, za koju Topalko veruje da će je uspešno prebroditi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track