ŠAPAT NA SANTORINIJU: Zdravko Čolić snimio spot u Grčkoj
Foto: Aleksandar Kerekes Keki

Sprema spektakl u Areni 12. decembra

ŠAPAT NA SANTORINIJU: Zdravko Čolić snimio spot u Grčkoj

Stars -
Na liticama fascinantnog vulkanskog ostrva smeštena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz ceo spot, oseti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi
1 / 5 Foto: Aleksandar Kerekes Keki

Zdravko Čolić početkom oktobra otputovao je na jedno od najlepših grčkih ostrva Santorini, gde je kao najavu svog novog spektakla u Kombank areni zakazanog za 12. decembar, snimio četvrti spot sa aktuelnog albuma "Vatra i barut", čija se premijera očekuje do kraja oktobra.

Jednu od najlepših balada sa albuma "Zar se nismo shvatili", čiju muziku i tekst potpisuje Maja Sar, a aranžman Nikša Bratoš, i ovog puta vizuelno će uobličiti reditelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekes Keki, koji je Santorini odabrao zbog bele boje koja asocira na čistocu, jednostavnost i spokoj i nasuprot tome, opasnog vulkana na kom leži, a koji priziva na strast i uzburkanu emociju kakva je i sama pesma.

Zdravko Čolić otkriva da je na liticama fascinantnog vulkanskog ostrva smeštena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja u svom životu, kroz ceo spot, oseti prisustvo i tragove svoje bivše ljubavi iako ga, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ni u jednom trenutku ne pronalazi.

Uloga je dodeljena prelepoj manekenki Jeleni Knežić, koja je u sjajnoj kreaciji Bojane Ugrešić, plenila pažnju mnogobrojnih turista koji nisu krili svoje oduševljenje koristeći svaki set da se fotografišu, što je reditelju Kekiju stvaralo najveće probleme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track