SAŠA POPOVIĆ: Osetio sam na svojoj koži šta znači imati pa nemati!
Foto: PR

Emisija Iz profila

SAŠA POPOVIĆ: Osetio sam na svojoj koži šta znači imati pa nemati!

Stars -
Popović je veoma otvoreno govorio o svom odrastanju, odnosu sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem, ali i o tome kako se osećao nakon što je ostao bez para, posla i krova nad glavom

Direktor Grand produkcije Saša Popović gostovao je na Grand narodnoj televiziji u emisiji "Iz profila" kod Vesne Milanović.

Ovo je prva emisija u ovogodišnjoj sezoni i pravo vreme za gostovanje Saše Popovića.

Popović je veoma otvoreno govorio o svom odrastanju, odnosu sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem, ali i o tome kako se osećao nakon što je ostao bez para, posla i krova nad glavom...

"Brena me je upozoravala da podignem pare od Dafine. Nisam je poslušao i ostao sam bez ičega! Izgubio sam oko 400.000 maraka. Tada sam saznao sta znaci ona kletva - Da Bog da imao, pa nemao", rekao je Saša.

"Meni je zapravo otac odredio životni put, jer mi je on kupio harmoniku, ali da nisam postao muzičar, bio bih fubaler. Imao sam 10 godina kada mi je kupio harmoniku i tada se ceo moj svet zasnivao na fudbalu. Najteže mi je bilo kada sam morao da sviram harmoniku, a moji drugari napolju igraju fudbal", ispričao je direktor Grand produkcije. Saša je otkrio i da je napravio bend za koji njegov otac nije znao.

"Došao sam kod oca i rekao mu da sam osnovao bend, ali i da imam dve pevačice. Mom ocu je to jako bilo čudno, kako imam dve pevačice...", ispričao je Popović i dodao da je tada rešio da napusti fakultet i da se bavi muzikom.

"Kada smo upoznali Brenu, nama je prvo svima bilo smešno što se zove Brena, jer nismo znali šta je to, nikada nismo čuli za to ime... Kada je ušla, mi nismo mogli da verujemo kako izgleda, u kožnim pantalonama, sva je pucala od zdravlja. Međutim, ja nisam želeo da ona peva za nas, ali kada sam je prvi put čuo, videlo se da smo da ima talenat. Ona se jako brzo uklopila i tako je počelo...", ispričao je Saša i dodao da je njegova i Brenina priča bila veoma slična, jer je i ona pokušala da studira, ali je muzika ipak bila njena ljubav.

"1983. godine, sećam se da sam platio porez oko 200.000 maraka, eto koliko smo zarađivali. Imali smo nastupe svaki dan, za 7 dana zaradili smo oko 600.000 maraka", prisetio se Saša i dodao: "Mi smo imali 10 dana koncerte, pa nam Raka da dva dana slobodno, pa opet deset dana radimo, pa dva dana odmora...".

"Sećam se kada se prvi put pojavio Mercedes kod nas 190a, to je bila 1993. godine. Vratio sam se iz Australije, pun para i video sam taj auto. Hteo sam odmah da ga kupim, ali su mi rekli da je rezervisan za Nedu Ukraden, međutim posle 7 dana su me zvali i pitali da li želim da ga kupim i kupio sam ga", ispričao je Saša.

Kako kaže Popović, kada je Brena prestala da peva, nakon što je upoznala Bobu, oni nisu nastupali pa je Saša želeo da nešto uradi sa svojim novcem koji je zaradio.

"Ja sam tada otišao kod Dafine i odneo pare, ona mi je dala još veću kamatu od 17 posto, inače je bila 14... Ja sam bio presrećan. Međutim, Brena me je upozoravala da se nešto kuva i da podignem pare", ispričao je Saša.

"Kada sam otišao da podignem pare, ona mi kaže da napravimo novi ugovor na još tri meseca i da će mi dati 700.000 maraka i pristao sam. Kada me je Brena videla, svašta mi je rekla, da sam konj i ovo i ono i da uzmem pare, ali ja nisam. Posle tri dana je bilo zatvorena banka", ispričao je Saša i dodao da je posle svega toga bio podstanar i da nije imao dinar u džepu. Takođe, Saša je demantovao da seikada posvađao sa Brenom.

"Mi radimo zajedno već 34 godine, mi se nikada nismo posvađali i ovom prilikom želim da demantujem sve glasine".

GRAND NARODNU TELEVIZIJU MOŽETE GLEDATI OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track