SEKA ALEKSIĆ: Imam obavezu samo prema majci i ocu!
Foto: Dragan Kadić

Stavila tačku na priče o rođacima

SEKA ALEKSIĆ: Imam obavezu samo prema majci i ocu!

Stars -
Moja je volja i želja kome ću pomoći, a kome ne. Svako ko je to zaslužio ja sam mu pomogla i mnogo više, rekla je pevačica

Pevačica Seka Aleksić je povodom prozivki nekih članova njene familije da ne želi da ih izdržava otvoreno rekla da ima obavezu da pomogne samo ocu i majci.

"Moja obaveza je samo da pomognem ocu i majci koji su mi dali život i da budem dobro dete. Sve ostalo imam pravo da biram. A i moja je volja i želja kome ću pomoći, a kome ne. Svako ko je to zaslužio ja sam mu pomogla i mnogo više", rekla je pevačica u Bulevaru i stavila tačku na ovu priču.

Podsetimo, prvo nekoliko meseci oglasio se sada pokojni ujak, govoreći o tome kako je teško bolestan i da mu pevačica ne želi da pomogne, a pevačica je za Story otkrila da s njim nije bila u kontaktu još od detinjstva.

"S rođacima moje majke nisam u kontaktu. Videla sam ga poslednji put dok sam bila dete, s jedanaest-dvanaest godina. Moja majka jeste, ali je u mom slučaju daljina učinila svoje. S druge strane, nisam ni vaspitana tako da sam u obavezi da zovem rođake, ujake i tetke", rekla je nedavno pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja