Seksi baka Slađa uživa i čuva unuku na gliseru!
Foto: Aleksandar Jovanović

Paparaco: Zgodna denserka se ne razdvaja od male Tije

Seksi baka Slađa uživa i čuva unuku na gliseru!

Stars -
Delibašićeva se nakon raskida veze s Vanjom Ćorićem maksimalno posvetila porodici i prijateljima, a šuška se da se ponovo zaljubila

Slađana Delibašić uživa u životu otkako je pre četiri meseca ostavila bivšeg dečka Vanju Ćorića, s kojim je bila u vezi četiri godine.Denserka se maksimalno posvetila svojoj devetomesečnoj unuki Tiji i ćerkama Silviji i Marineli, od kojih se ne razdvaja ni danju ni noću. Dok se njen bivši suprug Đole Đogani baškari u luksuznom hotelu u Bečićima, Slađa sunčane dane provodi na Savskom keju.Paparaco Kurira uslikao je juče denserku na porodičnom gliseru kako čuva svoju mezimicu i brine o njoj. One su se sve vreme igrale, a onda je Silvija odvela bebu kući jer je dan bio veoma topao.

Kakva baka, takva unuka... Slađa i Tija
Kakva baka, takva unuka... Slađa i Tija

Kad je ostala sama, Delibašićeva je iskoristila priliku da osunča svoje vitko telo na brodiću, a ubrzo su joj se pridružile dve prijateljice, s kojima je ludovala do uveče. Svaka je prvo popila po energetsko piće, a onda su se bacile na pivo i odvrnule muziku do daske.Na Slađinom licu se primeti da je dobro raspoložena, kao i da je svoju liniju dovela do savršenstva. Uprkos činjenici da je teško prebolela raskid s Vanjom, priča se da je Delibašićeva ponovo zaljubljena u jednog čoveka koga ne želi da eksponira u javnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track