SEKSI I U ZRELIM GODINAMA: Verica, Dana i Goca u bikiniju kao devojčice!
Foto: Kurir Štampano

Poznate Srpkinje

SEKSI I U ZRELIM GODINAMA: Verica, Dana i Goca u bikiniju kao devojčice!

Stars -
Uprkos tome što su neke zagazile u sedmu deceniju života, na moru smelo pokazuju svoje telo u kupaćim kostimima
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Iako nismo navikli da javne ličnosti s domaće scene, kad pređu pedesetu, pokazuju svoje atribute, voditeljka Suzana Mančić (58), pevačice Gordana Lazarević (60), Danica Drašković (69), Neda Ukraden (64) ili kreatorka Verica Rakočević (66) pohvalile su se odličnom figurom i formom. Njihove fotografije s godišnjeg odmora izazvale su burnije reakcije na društvenim mrežama nego toplesi nekih tri decenije mlađih umetnica. Kurir je istraživao kako Dana, Goca, Suzi, Verica i Neda održavaju devojačku liniju.

Živi drugu mladostNeda Ukraden živi svoju drugu mladost otkako je postala baka, ali ide i na zatezanje.- Moja metoda podmlađivanja su radiotalasi. Ponosna sam na svoj izgled i to što mogu da poziram u kupaćem kostimu - rekla je Neda i ispričala čime se hrani. - Jedem mnogo ribe, voća i povrća, a izbegavam svinjetinu, jagnjetinu i proizvode od belog brašna. Gazirano i alkohol ne pijem - ispričala je pevačica i napomenula da redovno trenira i igra tenis.

Sličan život vodi i Verica Rakočević.- Već četrdeset godina vežbam, s malim pauzama. Umereno vodim računa o tome šta jedem, ali to ne znači da mi ne dolaze dani kad se najedem čvaraka, sarme i kupusa. Ako pijem, konzumiram rakiju od dunje ili kajsije i suštinski volim sve ono čega se džet-set grozi - kaže Rakočevićeva.

Suzana Mančić je neko kome mnoge žene mogu da zavide na odličnom izgledu. Nekadašnja „loto devojka“ ističe da je tajna njene lepote u samodisciplini i nezi.- Od rane mladosti brinem o sebi, idem na jogu, pilates i na masaže. U ishrani prednost dajem piletini, ribi, voću i povrću - rekla je Suzana.

Sportske aktivnostiGordana Lazarević kaže da su za njenu lepotu zaslužni geni koje je povukla na oca.- Vodim zdrav život van estrade. Volim prirodu, plivanje, pešačenje i jogu. Nikad nemam šminku na licu, što se vidi. Trudim se da to što mi je dao Bog i roditelji samo održavam - otkriva Lazarevićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track