Sezona osmeha: Dame slikale selfi, momci krase naslovne strane!
Foto: Kurir Štampano

U šoping centru „Ušće“

Sezona osmeha: Dame slikale selfi, momci krase naslovne strane!

Stars -
Šoping festival privukao brojne posetioce koji su kupovali garderobu s popustom, družili se s novinarima i gađali trojke
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Ljubitelji šopinga, dobre zabave i sjajnih časopisa proteklog vikenda imali su pravu poslasticu u šoping centru „Ušće“.U ovom centru organizovan je veliki šoping festival, u okviru kampanje „Ušće sezone osmeha“, koji je privukao veliki broj posetilaca. Svi oni koji su se tokom vikenda našli u „Ušću“ uživali su u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama. Pored sjajne kupovine, za njih je bila organizovana i odlična zabava, za koju mnogi tvrde da je bila najbolja u gradu. Za svakog je bilo ponešto. Kupoholičari su zadovoljno trljali ruke jer su garderobu iz aktuelne kolekcije jesen-zima kupili po specijalnim cenama. Osim u neverovatnim popustima, posetioci su uživali u šoping igrici i muzičkom nastupu di-džeja. On je dodatno zagrejao sjajnu atmosferu, pa je bilo i onih koji su zaigrali.

Devojke su se odlično zabavile
Devojke su se odlično zabavile

Magazin Sensa privukao je veliki broj ljudi na svojim interaktivnim radionicama, a organizovana su i predavanja, koja su takođe privukla pažnju posetilaca. Magazin Kosmopoliten pripremio je pravu poslasticu za dame koje vole popularni selfi. One su mogle da pokažu svoju kreativnost na delu na konkursu „Kosmo selfi star“. Za muškarce je bilo organizovano slikanje za naslovnu stranu magazina Mens helt. Osim toga, za one s takmičarskim duhom priređeno je takmičenje u ubacivanju trojki koje je proteklo u atmosferi koja se viđa na košarkaškim utakmicama.(LJ. R.)

Takmičenje u ubacivanju trojki
Takmičenje u ubacivanju trojki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track