ŠIRI BIZNIS: Ćazim Osmani kupuje hotel Maestral za 15 miliona evra
Foto: Dragan Kadić

Uskoro će ovde okupljati srpsku estradu

ŠIRI BIZNIS: Ćazim Osmani kupuje hotel Maestral za 15 miliona evra

Stars -
Albanski biznismen pregovara sa jednom slovenačkom kompanijom da na 99 godina zakupi skupoceni objekat u Miločeru

Ćazim Osmani kupuje najluksuzniji hotel „Maestral“ u jednoj od najlepših crnogorskih uvala Pržno kod Miločera za 15 milion evra.Vlasnika elitnog objekta, koji je glavni kazino centar na crnogorskim prostorima, jeste jedna slovenačka kompanija koja je u pregovorima s albanskim biznismenom da potpiše ugovor i zakupi hotelski kompleks na 99 godina. Feliks neće biti vlasnik, ali će se njegov glas za sve i te kako uvažiti.- Još ne znam da li ću kupovati i šta ću raditi. Firma iz Slovenije ima komplikovan ugovor koji ne bih mogao sad da vam objasnim, a objekat se uzima na korišćenje 99 godina. Ta firma već pet godina prodaje to za određenu sumu, a za mene je nekih 15 miliona evra - izjavio je Ćazim za Kurir.

Feliks je rekao da nikada za zaštitno lice hotela ne bi angažovao Anu Nikolić, Natašu Bekvalac, Sandru Obradović i ostale estradne ličnosti s kojima je imao romansu.- Zašto bi mi one bile zaštitno lice? Šta ja imam s njima? - kazao je albanski biznismen.S obzirom na to da se u poslednje vreme združio sa Šabanom Šaulićem, Osmani nije želeo da otkrije da li će pevač imati besplatan boravak kod njega.- Što bi Šaban s porodicom dolazio za džabe? On je čovek koga svi poštuju i koji nigde ne voli da ide za džabe. Ali ja ipak odlučujem ko će biti moji gosti i to neću vama otkrivati - rekao je Ćazim.M. Dejanović

Incidenti u „Maestralu“ANA TUKLA MANDU, JORGOVANKA OPLJAČKANAAna Nikolić je prošlog leta u ovom hotelu dobila batine od Ćazimove devojke Mande Popović, koja joj je ušla u sobu u kojoj se pevačica odmarala i s vrata je počela da je tuče. Postojale su dve verzije priče, prva da je Ana prethodno veče imitirala Mandu u centru Budve, a druga da je pevačica bacila oko na albanskog biznismena.Jorgovanka Tabaković, guvernerka NBS, nedavno je napadnuta u ovom hotelu, kada joj je muška osoba upala u sobu i počela da rovari po malom neseseru u kojem bili njeni lekovi za srce.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track