ŠIRI SE: Ceca kupuje plac na Dedinju!
Foto: Dragan Kadić

Hoće da zida još jednu kuću u Beogradu

ŠIRI SE: Ceca kupuje plac na Dedinju!

Stars -
Svetlana Ražnatović, na nagovor prijatelja, pre neki dan razgledala zemljište na čuvenom Mačkovom kamenu, koje planira da pazari zbog povoljne cene

Svetlana Ražnatović, kako saznaje Kurir, uskoro bi mogla postati vlasnik još jednog poseda na Dedinju. Folk pevačicu prijatelji nagovaraju da kupi plac u ovom elitnom naselju, nedaleko od Belog dvora, i na njemu sagradi kuću. Ceca još nije prelomila gde želi da uloži novac i da li će napustiti svoj dom u Ljutice Bogdana, gde živi s porodicom od udaje za Željka Ražnatovića Arkana.Jeftinije zemljište- Cene zemljišta u Beogradu izuzetno su povoljne i sad je prilika da se za malo novca kupi parcela. Ceci su ljudi iz njenog okruženja savetovali da bi morala da kupi parcelu u naselju Mačkov kamen, koje je idealno za gradnju kuće - kaže izvor Kurira, blizak porodici Ražnatović.

Ceca je konačno državi vratila dug od milion i po evra zbog malverzacija u fudbalskog klubu Obilić. Posle nagodbe s tužilaštvom, bila je osuđena na godinu dana kućnog zatvora, i konačno zaradu od koncerata može da uloži u nešto pametno.- Ona je pre nedelju dana pogledala lokaciju i još nije odlučila da li će kupiti plac, ali mnogo joj se sviđa jer nije okružen velikim zgradama. Njoj je prioritet školovanje Veljka i Anastasije i želi da im omogući da studiraju u inostranstvu. Takođe, volela bi da svom sinu omogući da, kad se jednom dana oženi, ima svoj krov nad glavom - zaključuje naš sagovornik.Bez komentaraPozvali smo Svetlanu Ražnatović za komentar, ali i ovog puta je ostala suzdržana.- Ne dajem izjave za Kurir - bila je kratka Ceca, koja je sinoć imala veliki koncert u Sloveniji.

ZanimljivoPRVE KOMŠIJE KARLEUŠA I ČOLANaselje Mačkov kamen na Dedinju veoma je popularno među srpskim džet-setom. Kuće i stanove u toj kraju imaju mnogi srpski fudbaleri, ali i Zdravko Čolić i Jelena Karleuša, s kojom Ceca godinama ne razgovara, pa će biti interesantno ako postanu prve komšinice.

BogatstvoPOSEDUJE ČETIRI NEKRETNINECeca i njena porodica u svom vlasništvu imaju četiri nekretnine. Pevačica je poslednji put kupila kuću na Kipru, od bivšeg supruga Arkana su joj ostali stan u Budvi i Beogradu, dok njeni roditelji poseduju kuću u rodnoj Žitorađi. Godinama živi u Ulici Ljutice Bogdana, u kući koja se procenjuje na dva miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track