SKANDAL NA SVADBI: Čeda bežao od Cece, pa igrao uz njene pesme!

Svadba Jovane i Željka Joksimovića

SKANDAL NA SVADBI: Čeda bežao od Cece, pa igrao uz njene pesme!

Stars -
Ignorisali se: Čedomir Jovanović zbog sukoba sa Svetlanom Ražnatović koji datira od „Sablje“ tražio od mladenaca da ne sede jedno pored drugog
1 / 4

Lider LDP Čedomir Jovanović tražio je od Jovane i Željka Joksimovića da Ceca Ražnatović sedi što dalje od njega i njegove supruge Jelene na njihovom svadbenom veselju, koje je održano u nedelju.Kako Kurir saznaje od izvora bliskom političaru, Čeda je zbog sukoba s Cecom koji datira od 2003, kad je ona uhapšena u akciji „Sablja“ zbog navodne povezanosti sa „zemunskim klanom, želeo da izbegne svaki kontakt s njom, ali je na kraju ipak zapevao uz njene najveće hitove.

Đuskali uz Cecine pesme... Čeda i Jelena Jovanović
Đuskali uz Cecine pesme... Čeda i Jelena Jovanović

- Čeda je godinama blizak prijatelj s Jovanom i Željkom, a znao je da će se na svadbi pojaviti i Ceca, s kojom godinama ne govori, pa je unapred tražio mladencima da njih dvoje budu jedno od drugog udaljeni što je više moguće. Čeda je sedeo s Ivanom Mišković i Goranom Karićem, dok je Ceca bila za stolom sa Željkom i Milicom Mitrović, pa se nijednog trenutka nisu sreli. Međutim, interesantno je da je Čeda na trenutak zaboravio na sukob s Cecom, pa je u jednom momentu zaigrao uz njene hitove - navodi sagovornik Kurira.

Keba sa Suprugom
Keba sa Suprugom

Inače, Čeda je veoma blizak i sa Jelenom Karleušom, koja je takođe u sukobu sa Cecom.

Željko i Aca Sofronijević
Željko i Aca Sofronijević

Ražnatovićka je u toku jučerašnjeg dana odbila da da izjavu za Kurir, dok Jovanović nije odgovarao na naše pozive.

Zorica Brunclik i Kemiš
Zorica Brunclik i Kemiš

Željko svirao na harmoniciKEBA LUMPOVAO, ZORICA PEVALA!Da je svadbeno veselje bilo glamurozno i veselo, pokazuju i fotografije do kojih je došao Kurir. Tako je mladoženja u jednom trenutku s tompusom u ustima zasvirao na harmonici Aleksandra Sofronijevića. S druge strane, Dragan Kojić Keba uživao je sa suprugom Oljom, dok su Zorica Brunclik i Kemiš razgalili goste pesmom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja