SKANDAL: Žena tajkuna pretila smrću Miri Škorić!
Foto: Damir Dervisagic

Okrivila pevačicu za razvod braka

SKANDAL: Žena tajkuna pretila smrću Miri Škorić!

Stars -
Ljiljana Marković zbog sumnje da je folkerka u ljubavnoj vezi s njenim mužem Dragoljubom Markovićem zapretila da će je ubiti, posle čega je saslušana u policiji

Mira Škorić poslednjih dana dobija preteće poruke od Ljiljane Marković, koja sumnja da je pevačica u ljubavnoj vezi s njenim suprugom, biznismenom Dragoljubom Markovićem, vlasnikom „Krmivo produkta“. Kako Kurir saznaje, Škorićeva je Ljiljanu odmah prijavila policiji, koja je privedena na informativni razgovor.Pored brojnih reči uvreda, Ljiljana je Škorićki slala i pretnje smrću, zbog čega su morali da reaguju nadležni organi. Pored optužbi da je zbog nje pred razvodom, Ljiljana je poručila da će joj se osvetiti.Vlasnik farme kokošaka i stočne hrane u Surčinu juče je za Kurir potvrdio da je njegova bivša žena, od koje se još uvek nije zvanično razveo, pretila popularnoj pevačici i tvrdi da je od njega ukrala osam i po miliona evra. On kaže da je Ljiljana sa zajedničkog računa novac prebacila na račun svoje ćerke iz prvog braka Katarine.

- Tačno je sve što me pitate i ne samo to. Ukupno mi je ukrala 8,5 miliona evra, što, pored novca, uključuje i devet stanova u Beogradu i sve je prebacila na ćerku. Ona je kriminalac jer to što je uradila je kriminal - kaže Marković, koji tvrdi da s pevačicom samo ide na jahanje.- Naravno da poznajem Miru. Prijatelji smo, ali nismo ni u kakvoj emotivnoj vezi. Ona je kao i ja veliki ljubitelj konja i tako smo se i upoznali. Znam da je moja bivša žena zbog pretećih poruka koje joj je slala provela jedan dan u pritvoru. Žao mi je što se to dešava gospođi Škorić, ali me nimalo ne iznenađuje Ljiljanin postupak jer je ona spremna na sve - rekao je Marković.S druge strane, pevačica tvrdi da je reč o neuračunljivoj osobi. - Dotičnoj gospođi sam očigledno opsesija, iako je nisam u životu videla. Načula sam da ima psihičke probleme, kao i to da ja nisam jedina na estradi koju uhodi. Više puta je menjala razloge napada na mene, a čula sam i za ovaj poslednji. Bolesne ljude i njihove opsesije ne bih da komentarišem, ali sam rešila da zaštitu od ludaka tražim od organa koji su zaduženi za takve slučajeve. Ne bih ništa više da komentarišem, ostalo će rešiti nadležne institucije - rekla je Mira.

Ozbiljne optužbeLJILJANA: MIRA JE UŠLA U KREVET MOG MUŽA!Ljiljana Marković je našem uredništvu krajem avgusta poslala SMS poruku u kojoj je Škorićevu optužila da spava s njenim mužem. Njen telefon je do dan-danas ostao nedostupan.- Poštovani, želela bih da dam jednu informaciju o Miri Škorić. Onog trenutka kad sam izašla iz kuće, ona je ušla u moj krevet i vežbala jahanje na mom mužu, izbacila moje stvari i ubacila svoje estradne krpetine. Sad se razvodim jer mi je uništila život - stajalo je u poruci, a u potpisu: Ljiljana Marković, supruga Dragoljuba Markovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track