Slađa Delibašić pravila bebu na medenom mesecu
Foto: Privatna Arhiva

Pevačica i žandarm uživali u Egiptu

Slađa Delibašić pravila bebu na medenom mesecu

Stars -
Delibašićeva i Milan Pejović proveli deset nezaboravnih dana u Hurgadi, gde su zajedno iskusili čari ovog popularnog letovališta u Africi
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Slađa Delibašić i njen suprug Milan Pejović nedavno su se vratili s medenog meseca, koji su proveli u Egiptu. Samo nekoliko dana nakon venčanja pevačicin izabranik, inače pripadnik Žandarmerije, uzeo je slobodne dane u policiji, a Slađa je otkazala svoje nastupe kako bi u Hurgadi uživala s petnaest godina mlađim životnim saputnikom.

Opuštanje u džakuziju... Slađa i Milan
Opuštanje u džakuziju... Slađa i Milan

RoniliNovopečeni bračni par je tokom desetodnevnog boravka na medenom mesecu osetio sve čari koje ovo popularno letovalište nudi. Danju su se baškarili na bazenima koji se nalaze u sklopu hotelskog kompleksa u kom su odseli, dok su im noći bile rezervisane za šetnju plažom i romantične večere u restoranima na obali mora. Ako je suditi po fotografijama u čiji posed je došla redakcija Kurira, Slađa i Milan su se baškarili za sve pare, a koliko su zaljubljeni jedno u drugo dovoljno govori to što su se ljubili i pod vodom.

Šopingovali- Provod je bio lud i nezaboravan, a nas dvoje smo uživali u svakom trenutku. Maksimalno smo se posvetili jedno drugome, toliko da bolji odmor nismo mogli da zamislimo. Kupali smo se, sunčali, obilazili grad i šopingovali. Ludovali smo kao tinejdžeri, ali smo se i odmarali. Mogu da kažem da je to bio odmor iz snova - iskrena je bila Slađa kad smo je pozvali za komentar.

Razgledali korale... Mladenci u Crvenom moru
Razgledali korale... Mladenci u Crvenom moru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track