SLADAK ŽIVOT: Lepa Lukić opet u rijalitiju
Foto: Marina Lopicic

Televizija B92 sprema novi šou-program

SLADAK ŽIVOT: Lepa Lukić opet u rijalitiju

Stars -
Pevačica će početi sa snimanjem emisije „Sladak život“, u kojoj će je kamere bez prestanka pratiti pet dana
1 / 2

Lepa Lukić je juče po podne potpisala ugovor o učešću u novom rijalitiju „Sladak život“, koji će uskoro početi da se emituje na televiziji B92.Jedna od najboljih pevačica narodne muzike pristala je da je kamere snimaju pet dana 24 sata, a gledaoci će imati priliku da vide najzanimljivija dešavanja iz njenog privatnog i poslovnog života. Lepin život pratiće se poput života sestara Kardašijan, a slogan ove emisije je „Poznati baš onakvi kakvi jesu“.Pozvali smo Lepu, koja je potvrdila naša saznanja.- Tačno je da sam pristala na ponudu da snimam emisiju. Kakav rijaliti?! Pa meni niko nije rekao da je to rijaliti. Znači, danas sve spada u rijaliti ako se snima duže od jednog dana. Imam honorar, neću sigurno raditi za džabe. Oni će me snimiti kako idem kod frizera, u kupovinu, na pijacu, moje koncerte, snimaće mi kuću i još neke stvari. Posetiću i majčin grob, što bih baš želela da se zabeleži jer mi mnogo znači. Mada, ne znam zašto je ljudima interesantno što idem na pijacu, ja baš ne volim kad moram da idem, ali dobro. Jao, ja sam blesava, uvek odvalim nešto zanimljivo u emisijama. I ovde ću sigurno ako bude bila lepa atmosfera - otkrila je Lepa za Kurir.

Odbila poziv... Lidija Vukićević
Odbila poziv... Lidija Vukićević

Organizatori bi voleli da vide i glumicu Lidiju Vukićević, ali ona nije pristala na ponudu.- Veoma su ljubazni i vidi se da su profesionalci i da će emisija biti zanimljiva, ali nisam mogla da pristanem jer ljudima sigurno ne bih bila interesantna. Ne družim se s poznatima, čitam ono što druge sigurno ne interesuje. Nikad ne bih prodala svoju privatnost i sigurno gledaoce ne bi zanimalo šta radim u slobodno vreme - rekla je glumica.

Želje producenata... Jelena Mačić, Goca Tržan i Lola Smiljanić
Želje producenata... Jelena Mačić, Goca Tržan i Lola Smiljanić

Organizatori bi voleli da u rijalitiju vide i Milana Lolu Smiljanića, Gocu Tržan, Jelenu Maćić, Isidoru Bjelicu, Skaj Viklera, Nenada Pagonisa.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja