SNAJA MU PRETI: Ero, nećeš videti unuka dok si živ!
Foto: Damir Dervišagić

Jelena poručila svekru preko sms

SNAJA MU PRETI: Ero, nećeš videti unuka dok si živ!

Stars -
Supruga Ojdanićevog sina Dragutina zabranila pevaču da bude s njenim sedmogodišnjim sinom Andrijom jer je, kako ona tvrdi, pričao laži o njoj

Era Ojdanić preživljava pakao otkako je njegova snaja Jelena pre dva i po meseca napustila njegovog sina Dragutina i odvela dete, sedmogodišnjeg Andriju kod roditelja u Resnik.Zbog pevačevih izjava u kojima je on nakon pisanja Kurira potvrdio da Jelena više ne živi s njima u Meljaku i, kako ona kaže, brojnih laži koje je u medijima izneo o njoj, zapretila mu je da više nikada neće videti svog unuka. Ona je Eri poslala SMS u kojem mu je jasno stavila do znanja da zaboravi na malog Andriju.- I opet se ti medijski eksponiraš na osnovu mene i deteta od sedam godina, sramota šta radiš, brukaš mi dete! Hvala za ovo ponižavanje i laži. Andriju sad nećeš videti dok si živ - glasila je prva poruka koju je pevaču poslala snaja.Ona se tu nije zaustavila, pa je poslala još jednu poruku:- I još si mi novinare natovario na vrat, rekla sam ti da se neću prepucavati preko novina. Sramota je za tebe što koristiš ovu situaciju samo da bi se pisalo nešto o tebi. Dno dna!Era nam je kroz suze rekao da pretnje ne utiču na to da on snaju voli kao svoje dete.- Nikad ništa ružno nisam rekao o snaji. Znate da imam ćerku koja je invalid, a Jelenu sam više gledao nego nju. Sve sam joj pružio, nikad je nisam maltretirao, niti je u mojoj kući bila uskraćena za nešto. Nisam želeo da se po novinama provlače priče o njenom odlasku. Ja ni vama nisam priznao o čemu se radi kad ste saznali i došli kod mene da proverite, nego je ona prva za Kurir rekla da je otišla i da sam ja lažov - izjavio je Era.

Ljuta... Jelena Ojdanić
Ljuta... Jelena Ojdanić

Jelena o svekruPROMOVIŠE SE PREKO UNUKAPozvali smo Jelenu:- Stojim iza svojih reči. Napisala sam mu da neće videti Andriju jer je lažov. Dragutin dolazi svaki dan da viđa dete, ali ima oca koji ga uči da ne bude porodični čovek. Pukla sam kad sam videla njegove izjave o meni u novinama, pogotovo kad je rekao da sam mu ukrala kola, a njih mi je njegov sin kupio. Ja nisam živela sa Erom, nego s njegovim sinom. Sramota je što preko deteta želi marketing, ali uvek je bio takav, bitno mu je samo da se piše o njemu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track