Sneki Babić bi volela da je trudna
Foto: Damir Dervišagić

Voli decu

Sneki Babić bi volela da je trudna

Stars -
Iako, po svemu sudeći, nije u blagoslovenom stanju, očigledno joj je proradio majčinski instinkt pošto slobodno vreme najrađe provodi sa mališanima

Vest da je Snežana Babić Sneki u 48. godini trudna nedavno je odjeknula u domaćim medijima.

Pevačica je sama podstakla te glasine kada se na zabavi Story magazina pojavila u uskoj zlatnoj haljini ispod koje se ocrtavao stomačić. Sneki se tim povodom nije oglašavala, ostavivši kolege i medije da nagađaju. Danima se nije pojavljivala u javnosti, ali mi smo je pronašli, i to kako se igra sa decom u Tašmajdanskom parku!

Juče oko 11 časova Sneki je stigla u park dobro raspoložena. Kad je videla mališane, prekinula je razgovor mobilnim telefonom i započela igru sa njima. Najviše pažnje joj je privukao jedan uplakani dečak kojeg baka nikako nije mogla da smiri.

Pevačica mu je prišla sa širokim osmehom, što je bilo dovoljno da se i mališan nasmeje, a zatim je razgovarala s njegovom bakom. Načuli smo da je od nje dobila pohvale da izgleda odlično, na šta je ljubazno zahvalila, a zatim je žureći napustila park.

Odmah smo pozvali vlasnicu najdužih nogu na srpskoj estradi da je pitamo kako se oseća i zamolili je da nam kaže da li je trudna ili ne.

"Hvala na pitanju, osećam se odlično, ali sam u veoma velikoj gužvi, pa nemam vremena za razgovor", rekla nam je Sneki kroz osmeh i prekinula vezu, ostavivši nas bez odgovora.

Sudeći po njenom ponašanju prema deci u parku, nema sumnje da bi Sneki bila odlična majka, želela ona da govori o tome ili ne.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja