SNEKI PSIHOLOG: Moraš da znaš šta gosti žele da bi dobio što veći bakšiš!
Foto: Marina Lopičić

Peva na svadbama

SNEKI PSIHOLOG: Moraš da znaš šta gosti žele da bi dobio što veći bakšiš!

Stars -
Na privatnom veselju je druga priča, mora pevač da ima širok repertoar, ali i da se bude dobar psiholog koji će znati da se prilagodi gostima, rekla je Sneki

Nedavno su muzičari koji rade svadbena veselja otkrili da je mladenci folk pevačicu Snežanu Babić Sneki rado pozivaju da im uveliča najsrećniji dan i da upravo ona dobija najveći bakšiš na svadbama.

Kako Sneki objašnjava, ona je dobar psiholog i zna kad koju pesmu da zapeva kako bi podigla atmosferu.

"To je za mene kompliment posebno što su to rekli muzičari koji dobro znaju ko i kako radi. Uvek sam se trudila da izgradim dobar odnos sa publikom, nikada nisam pravila razliku između onih koji dolaze na moje nastupe u diskoteke, klubove, koncerte ili na privatna veselja. Zna se da su pevači poput Šabana Šaulića i Snežane Đurišić već godinama majstori za takva slavlja, a čim sam se našla uz njih znači da sam dobro ispekla svoj zanat", kaže Sneki.

Ona je ponosna što je ljudi zovu da im peva na svadbama. "Veoma sam počastvovana, jer je svadba za mnoge najvažniji dan u životu. Ne može svaki pevač da peva na ovakvim veseljima. Oni koji gostuju po klubovima pevaju oko 50 pesama, dok se na koncertima izvede oko 20-ak numera. Na privatnom veselju je druga priča, mora pevač da ima širok repertoar, ali i da se bude dobar psiholog koji će znati da se prilagodi gostima, da proceni kad šta treba zapevati kako bi ih razveselio. Taj posao nema pravo niko da nipodaštava, jer je lep, ali i veoma težak", objasnila je Sneki.

Pevačica je dodala i da na svadbama nisu popularne pesme koje su u trendu, već stari hitovi, te joj tako traže da otpeva neke svoje stare pesme poput "Takni me, takni" ili "Caki, Cale".

Foto PR
Foto PR

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track