SPREČEN: Cecu ispalio Dodik!
Foto: Damir Dervišagić

Svetlana Ražnatović zapalila Sarajevo

SPREČEN: Cecu ispalio Dodik!

Stars -
Predsednik Srpske, koji je veliki prijatelj pevačice, izostanak opravdao ranije zakazanim obavezama
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala koncert u Sarajevu pred oko 15.000 ljudi na stadionu Slavija. Nekoliko hiljada posetilaca koji nisu mogli da kupe ulaznice nastup je pratilo u okolnim ulicama. Posebno dobra žurka napravila se u obližnjem studentskom domu. Balkanska zvezda, koja se pojavila u seksi kožnim pantalonama, počela je spektakl s pola sata zakašnjenja pesmom „Nevaljala“, a ređali su se hitovi iz dve i po decenije duge karijere - „Lepi grome moj“, „Poziv“ i „Idi dok si mlad“.

- Dobro veče, Sarajevo. Pokušaćemo da vam priredimo veče za pamćenje - rekla je Ražnatovićeva, koja je u jednom momentu uzela zastavu Srbije u ruke.Ona se skoro rasplakala pevajući hit „Kukavica“.- Ova pesma me je bacila u estradnu orbitu. Zato sam ja danas ovde gde jesam, zahvaljujući vama - poručila je na ivici suza.Koncert je posle dva i po sata završen pesmom „Pazi s kime spavaš“. Iako je najavljen kao specijalni gost u VIP loži, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nije došao da svoju prijateljicu podrži na prvom nastupu u Sarajevu.

Srbija do Sarajeva... Publika
Srbija do Sarajeva... Publika

- Dodik nije mogao da prisustvuje koncertu zbog ranije zakazanih obaveza, ali je danas bio u Istočnom Sarajevu - pravdali su njegov izostanak organizatori.Cecin nastup došlo je da isprati preko 40 medija, a više od polovine činile su kolege iz Federacije BiH. Ne pamti se da je skoro neko imao veće mere bezbednosti, sličan tretman imao je samo Novak Đoković prilikom posete Banjaluci. Policija je kontrolisala ceo kvart, a posetioci, predstavnici sedme sile i VIP gosti morali su da dva puta budu pretresani pre ulaska. Pevačica nije ostala da prespava u gradu u kojem je, na Ilidži, i počela svoju karijeru, već se helikopterom vratila za Banjaluku.

Opsada stadionaPOLICIJA TRAŽILADROGU I BOMBEStadion Slavija juče je od ranih jutarnjih sati čuvala policija, koja je sa psima tražila drogu i bombe.- U obezbeđenju Cece učestvuje MUP Republike Srpske i Centar javne bezbednosti Istočno Sarajevo, kao i Federalni MUP - kazao je za Kurir Mladen Lučić, organizator nastupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track