ŠTA ĆE REĆI VESNA ZMIJANAC: Tamara i Željko se venčali?
Foto: Facebook

Bivši dečko pevačice

ŠTA ĆE REĆI VESNA ZMIJANAC: Tamara i Željko se venčali?

Stars -
Ne želim ništa da pričam o svom ljubavnom životu. Samo ću vam toliko reći da sam presrećna što kraj sebe imam pravog čoveka, rekla nam je Tamara

Na vratima stana u kojem živi Željko Rstić, bivši dečko Vesne Zmijanac, pojavila se danas pločica na kojoj piše da u tom stanu žive Željko i Tamara, ali je tako urađeno kao da se njih dvoje sada oboje prezivaju Rstić.

Naravno, reč je o Tamari Stojmirov, voditeljki „Grand narodne televizije“, sa kojom je Željko već mesecima u vezi i sa kojom zajedno živi.

Pozvali smo ovaj ljubavni par da proverimo da li je došlo do promene statusa i da li su se oni možda obećali jedno drugome na ljubav i pred matičarem.

"Ne želim ništa da pričam o svom ljubavnom životu. Samo ću vam toliko reći da sam presrećna što kraj sebe imam pravog čoveka", rekla nam je Tamara.

Interesantno je da u istoj zgradi u kojoj žive Željko i Tamara živi i Željkova bivša ljubav i pevačica Vesna Zmijanac, pa je pitanje kako će ona reagovati na ovu promenu na vratima stana svog bivšeg partnera.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track