ŠTA TI BI: Seka Aleksić se na blogu obračunava sa koleginicom jer joj naskače na muža
Foto: Marina Lopičić

Nije ljubomorna

ŠTA TI BI: Seka Aleksić se na blogu obračunava sa koleginicom jer joj naskače na muža

Stars -
Koleginica koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir, izaziva tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, napisala je pevačica

Pevačica Seka Aleksić oštro je napala jednu svoju koleginicu na svom blogu jer razmenjuje vrlo intimne poruke sa nekim ko je jako blizak sa pevačici. Po onome kako Seka piše, najverovatnije njen suprug Veljko dobija poruke od njene koleginice.

Sekin blog vam prenosimo u celosti:

"Nisam ljubomorna, ne patološki, kao što je dobra većina mojih koleginica, jednostavno, nije mi u prirodi, ali ako neko na bilo koji način pokuša da ugrozi moju sreću, vučija crta u mom karakteru dolazi do izražaja, momentalno. "Koleginica" koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir, izaziva tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan. Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo, toliko su smešne, da je ne moguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se, u kasne noćne sate bavi njegova „mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, za sada ne!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja