STORY EKSKLUZIVNO U NOVOM BROJU: Pogledajte fotografije sa venčanja Jovane i Željka!

Od petka na kioscima

STORY EKSKLUZIVNO U NOVOM BROJU: Pogledajte fotografije sa venčanja Jovane i Željka!

Stars -
Par se u nedelju 14. septembra venčao u crkvi, a onda to proslavio sa prijatejima u luksuznom beogradskom restoranu. Kako je sve izgledalo možete pogledati u najnovijem broju magazin Story
1 / 8 Foto: Marina Lopicic

Voditeljka Jutarnjeg programa TV Pink Jovana Joksimović (33) i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović (42) posle 20 meseci pošto su na Maldivima izgovorili sudbonosna "da", venčali su se i po crkvenim običajima. Venčanje je održano u staroj crkvi Aleksandar Nevski na Dorćolu.

Kum s mladine strane bio je njen kolega Srđan Predojević, a s mladoženjine menadžer Bane Obradović. Mladenci su se pred crkvu dovezli u belom džipu, a ušli su sa zadnje strane. Mladoženja je u naručju nosio šestomesečnog sina Kostu.

A kako je to izgledalo, možete pročitati i videti na ekskluzivnim fotografijama u najnovijem broju magazina Story koji vas očekuje na kioscima.

Za najnoviji broj pevačica Anabela Atijas priča o majčinstvu i braku, najbolja srpska teniserka Ana Ivanović kaže da uživa kao nikada do sada, a voditeljka Irina Vukotić obećava da će ćerki tek ispuniti najveću želju...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track