Story u gostima kod Cece na Kipru: Moja oaza mira ušuškana u morske talase

Novi broj magazina na kioscima

Story u gostima kod Cece na Kipru: Moja oaza mira ušuškana u morske talase

Stars -
Nisam dugo razmišljala da kupim kuću baš u ovoj oblasti jer sam odabrala deo obale na kojem imam apsolutnu privatnost, kaže Ceca za Story

Duhovno i fizički preporođena nakon još jednog dugog posta, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović predstavlja svoje raskošno utočište na Kipru. Već osam godina ona upravo u ovoj vili, okružena najmilijima, nalazi sve ono što može da čini odmor iz snova.

"Na poziv prijatelja slučajno sam došla sa decom na Kipar i odmah mi se dopala zemlja i regija oko Aja Nape. Nisam dugo razmišljala da kupim kuću baš u ovoj oblasti jer sam odabrala deo obale na kojem imam apsolutnu privatnost", kaže Ceca za Story.

Cecina kuća ima petsto kvadrata, vrlo je prostrana i ukrašena mnogim interesantnim detaljima karakterističnim za vilu primorskog tipa. Centralno mesto u njoj zauzima veliki dnevni boravak, iz kojeg se pružaju velelepne stepenice koje vode do gornjeg sprata na kojem se nalazi i njena spavaća soba sa zasebnim kupatilom.

"Zbog prirode posla kojim se bavim, nisam željna provoda, a ne izlazim često ni na plažu. Više vremena provodim na bazenu i ne srećem se mnogo s ljudima dok sam na odmoru. Hranim se zdravo jer je to sada moderno. Šalu na stranu, ishrana mi se bazira na morskim plodovima, ali na trpezi nam ne manjka ni mesa pošto smo svi u porodici mesojedi", dodaje dobro raspoložena domaćica koja se neposredno pred naš dolazak u njen domu pričestila u obližnjoj crkvi.

"Više volim da se bavim enterijerom i sređujem prostor u kojem živim nego da trošim basnoslovne sume novca na tašne i cipele. Unutrašnjost kuće je, i u Beogradu i na Kipru, prostor u kom provodim mnogo vremena, a kad bih i to ogolila u javnosti, ništa ne bih ostavila sebi", izjavljuje Ceca.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina Story.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track