SUKOB BIVŠIH LJUBAVNIKA: Željko optužuje Vesnu da mu duguje pare za stan
Foto: Dragan Kadic

Uzdrmana estrada

SUKOB BIVŠIH LJUBAVNIKA: Željko optužuje Vesnu da mu duguje pare za stan

Stars -
Rstić, koji je Zmijančevoj prodao luksuznu nekretninu na Voždovcu, za neisplaćene plate radnicima okrivio dojučerašnju partnerku

Željko Rstić, koji je nedavno raskinuo vezu s Vesnom Zmijanac zbog voditeljke „Grand televizije“ Tamare Stojmirov, sada priča kako mu pevačica duguje novac za stan na Voždovcu koji je pre dve godine pazarila od njega.

Ovo Željko zida.. Zgrada u kojoj je Vesna ćerki Nikoliji kupila stan
Ovo Željko zida.. Zgrada u kojoj je Vesna ćerki Nikoliji kupila stan

Prema rečima dobro obaveštenog izvora Kurira, Rstić je po gradu plasirao takve glasine jer i sam duguje plate radnicima koju su zidali luksuznu zgradu u kojoj je i pevačica pazarila stan za ćerku Nikoliju.- Željko je Vesni prodao stan u zgradi na Trošarini, u Ulici vojvode Stepe u Beogradu. Ona je taj stan kupila ćerki Nikoliji kao nagradu što je uspešno završila fakultet u Atini. Nekretnina ima 115 kvadrata i nalazi se na šestom spratu. Iznad njega Rstić je sebi napravio penthaus s bazenom. On sada radnicima koji su radili na izgradnji zgrade priča kako mu je Vesna ostala dužna, a prava istina je da je ona taj stan odmah isplatila u celosti - navodi naš izvor i dodaje da je zahvaljujući novcu koji je Vesna dala Željku on nastavio s radovima na zgradi.- Željko je podinvestitor, njemu je Vesna pomogla da uđe u taj posao. Da bi imao novca za dalje radove, odmah mu je isplatila stan, i to ne po ceni kvadrata u sivoj gradnji već kao da je prodaja bila „ključ u ruke“. Zahvaljujući njenim parama, on je mogao da završava ostale stanove i tako ih u predviđenom roku preda vlasnicima - završava naš izvor.

Povodom ovih navoda kontaktirali smo s Vesnom, koja je u kratkoj izjavi za Kurir rekla da ona nikome ništa ne duguje.- Apsolutno sam sve isplatila i preplatila, sa svom dokumentacijom i svedocima - bila je kratka Vesna, koja u Atini uživa s novim izabranikom.S druge strane, Željko je poručio da o ovoj temi neće da priča.- Nemam komentar na takve priče. Takvi ljudi ne mogu da naruše integritet moje firme, a ni moj lični - napisao je Rstić u poruci.

MolerŽELJKO MI NE DA MOJIH 1.700 EVRAŽeljko Rstić moleru Bratislavu Živkoviću Braci iz okoline Niša nije isplatio 1.700 evra.- Željko je trebalo da mi dug isplati čim sam završio posao, a to je bilo pre šest meseci. Siromah sam čovek i svaki dinar mi je važan. Obećao mi je da će novac uplatiti, ali to još nije učinio niti mi se javlja na telefon. Znam da duguje i ostalim radnicima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track