ŠVALER: Jovetić se tajno viđa sa bivšom
Foto: Kurir Štampano

Fudbaler raskinuo sa Zoranom zbog Jelene

ŠVALER: Jovetić se tajno viđa sa bivšom

Stars -
Nova-stara ljubav Stevan pre dva meseca okončao vezu s Mandićevom, pa se smuvao s Kujovićevom, a tu vezu krije jer ona ima dečka
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Stevan Jovetić je pre dva meseca ostavio dugogodišnju devojku Zoranu Mandić i vratio se nekadašnjoj izabranici Jeleni Kujović.S atraktivnom Crnogorkom fudbaler Mančester sitija pre nekoliko godina bio je u dugoj vezi, koju su sad obnovili. Ali nije im baš lako. Njihova ljubav je tajna jer Jelena ima dečka. Tek kad stavi tačku na tu vezu, njih dvoje planiraju da obelodane da su zajedno. Iako na sve načine pokušavaju da se sakriju, Kuriru nisu uspeli da umaknu. Naš fotograf ih je uslikao na odmoru u Crnoj Gori.

Proradile i pesnice... Jovetić i Jelena
Proradile i pesnice... Jovetić i Jelena

- Jovetić i Jelena bili su zajedno pre nego što se on smuvao sa Zoranom Mandić. Kad su raskinuli, jedva ju je preboleo. Tek kad je došao sebi, upoznao je Zoranu i s njom započeo vezu koja je trajala do pre dva meseca. Stevan je iskoristio priliku da se malo provede s Jelenom, koja je trenutno zauzeta. Oni su bili zajedno od jutra do mraka. Stalno ju je vodio na ručkove, plaže, a za njihov odnos zna samo mali broj ljudi - rekao je naš izvor.I mi smo ih sreli u jednom restoranu. Posle ručka otišli su na plažu privatnog hotela u Zavali. Fudbaler je mislio da je na tom mestu bezbedno, pa je bio prisan s Jelenom, a društvo su mu pravili Nikola Šoć i Teodora Miljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track