ŠVALER: Marinko Rokvić muvao ribe na plaži!
Foto: Damir Dervišagić

Morski paparaco pevač pokazao da je i dalje u top-formi

ŠVALER: Marinko Rokvić muvao ribe na plaži!

Stars -
Švaler Rokvića ni povreda kolena nije sprečila da zavede duplo mlađu devojku u Budvi, a potom i razmeni s njom brojeve telefona

Marinko Rokvić je još jednom potvrdio da je najveći švaler na estradi! Paparaco Kurira je poznatog pevača ulovio u „akciji“, a ne sluteći da ga slikamo, Marinko je naočigled brojnih kupača demonstrirao svoje zavodničke sposobnosti.Dok se njegova supruga Slavica odmarala u njihovom stanu u Budvi, Rokvić je već od rane zore stigao na plažu. Međutim, svojom nepažnjom, pevač je povredio koleno, ali ga ni krvava rana nije sprečila da se udvara.

Naime, silazeći niz stepenice do mora, Marinku je papuča skliznula sa noge, te se pevač sapleo i pao. Ranu je odmah isprao slanom vodom u plićaku, a onda počeo da šmeka cice. Očigledno da povreda pevaču nije smetala da spopadne zgodne devojke, koje su se u tom trenutku fotografisale. Rokvić, koji je i dalje u odličnoj fizičkoj formi budući da svakodnevno trenira, prišao je zgodnim brinetama i ponudio pomoć, međutim, one su ga odbile.Ubrzo se pored njega stvorila druga „žrtva“, kojoj je pevač istog momenta prišao, pružio ruku i zatražio broj telefona. Pošto su malo proćaskali i napravili dogovore samo njima poznate, Marinko se pokupio i napustio plažu kako bi se odmorio za nastup.Ugledavši našeg paparaca, Rokvić se samo nasmejao i, kako bi opravdao ono što je uradio, kratko dobacio:- Ja sam uvek bio čovek od akcije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track