TAJNA VEČERA: Nataša se žestoko svađala s Ljubom usred restorana!
Foto: Dragana Udovičić

Paparaco pevačica i rukometaš

TAJNA VEČERA: Nataša se žestoko svađala s Ljubom usred restorana!

Stars -
Bekvalčeva zamišljeno sedela i pušila cigaretu dok joj je Jovanović nešto objašnjavao, a onda su bez reči izašli i odvezli se automobilom

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović više ne kriju da su obnovili vezu, ali sve češće se sukobljavaju. Paparaco Kurira uslikao je atraktivnu pevačicu i zgodnog rukometaša dok su u četvrtak uveče sedeli u jednom restoranu na Dedinju, u blizini Natašinog doma, i prepirali se.U trenutku kad smo ih „nahvatali“, Bekvalčeva je ljutito sedela i pušila cigaretu za cigaretom, dok je Ljuba mahao rukama i nešto objašnjavao. Nakon deset minuta zatražili su račun, a zatim su se ćutke uputili ka parkingu, ušli u Jovanovićev auto i uputili se u nepoznatom pravcu.

Prepirka pred konobarom... Bekvalčeva i Jovanović
Prepirka pred konobarom... Bekvalčeva i Jovanović

Iako nismo mogli da čujemo šta je bila tema rasprave, upućeni u njihov odnos tvrde da Jovanović želi ozbiljnu vezu, brak i dete, a da Nataša nije za to.- Otkad su se pomirili, Ljuba stalno navaljuje na Natašu da se uzmu i dobiju dete. Nju to baš nervira i već mu je nekoliko puta rekla da to još nije za nju, ali on ne odustaje, zbog čega se sve češće sukobljavaju. On smatra da mu je vreme da se skrasi, a i više ne želi da ga smatraju Natinim potrčkom, već da se, poput svojih drugova, oženi i dobije potomstvo - navodi sagovornik blizak Ljubi.Da podsetimo, Nataša i Ljuba vezu su započeli 2011, nekoliko meseci nakon što se pevačica razvela od vaterpoliste Danila Ikodinovića. Posle raskida Jovanović se vratio svojoj bivšoj devojci, voditeljki RTS Kristini Radenković, s kojom se zabavljao do januara ove godine, kad se ponovo vratio u Natin zagrljaj.

Nervozni ušli u kola... Pevačica i rukometaš
Nervozni ušli u kola... Pevačica i rukometaš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track