Takmičar poslednje sezone Zvezda Granda ukrao i slupao auto svog druga!

Zaneo se

Takmičar poslednje sezone Zvezda Granda ukrao i slupao auto svog druga!

Stars -
Drugar pevaču pozajmio ključeve od auta kako bi pokupio svoje stvari, ovaj seo za volan, a potom auto slupao, ostavio i pobegao

Bosanski pevač Kerim Zeljković, učesnik poslednje sezone "Zvezda Granda", počinio je krivično delo proteklog vikenda zbog koga je završio u pritvoru.

Naime, ovaj pevač nakon nastupa u jednoj diskoteci u Kaknju uputio se u jedan kafić u tom gradu sa prijateljem Adisom Čorovićem. U jednom trenutku Zeljković je hteo da ide svojoj kući, a Adis mu je dao ključeve da pokupi svoje stvari.

Umesto da uzme stavri, Kerim je seo u auto i bez Adisovog znanja zaputio se u Sarajevo. Usput je stigao da auto slupa, kao i da pobegne sa mesta nezgode. Kako tvrde upućeni, Zeljković je prvo negirao, pa potvrdio krivicu.

"Ne znam zaista šta mu se desilo i šta ga je prevrnulo. U PS Kakanj nije prvo hteo priznati ovo krivično delo, a posle je priznao. Zaista ne znam šta mu se desilo. Svaki put kad smo se družili činio se kao kulturan i pristojan momak i zato mi je bio drag. Nemam zaista reči na ovo, šokiran sam", izjavio je Čorović povodom ovog slučaja.

Zeljković je bio u pritvoru PS Kakanj i protiv njega će se voditi sudski postupak po tački teške krađe.

(Exkluziva.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track