TANJU SAVIĆ NE POZNAJE NI ROĐENI OTAC: To više nije moja ćerka!
Foto: Dragan Kadic

Promenila imidž

TANJU SAVIĆ NE POZNAJE NI ROĐENI OTAC: To više nije moja ćerka!

Stars -
Tanja je moja i lepa je kao lutka. U novinama sam video da se drugačije oblači i da je promenila kosu. Nije to naša Tanja!

Već nekoliko dana mediji bruje o novom imidžu Tanje Savić, koji je daleko izazovniji od onog koji je do sada imala, a njen tata Staniša kaže da to ne liči na nju, ali da verovatno mora da bude u trendu kako bi bila zapažena.

Nekadašnja zvezda "Granda" privukla je pažnju novom frizurom, ali i stajlingom, koji je prvo promovisala na jednom događaju na kojem se pojavila u providnoj crnoj haljini, a zatim i na snimanju spota dueta sa Darkom Lazićem u kojem Tanja nosi kožne helanke i uske korsete. Pozvali smo njene roditelje da nam prokomentarišu vidnu promenu Savićeve.

"Tanja je moja i lepa je kao lutka. U novinama sam video da se drugačije oblači i da je promenila kosu. Nije to naša Tanja! Ali verovatno tako treba. Ne znam ja! Sve se tako oblače, pa mora i ona", rekao je Staniša, a na naše pitanje u kakvim je odnosima sa ćerkom i da li su rešili problem u vezi s imovinom, u žurbi nam je rekao:

"Dobro, dobro. Žena se više čuje s njom, one razgovaraju, ja radim. Dobro", izjavio je Savić i poručio da mora da prekine jer je u gužvi.

Tanja: Da se ja pitam, drugačije bih izgledala!Poznata pevačica Tanja Savić izjavila je u jednoj emisiji da je imidž promenila na nagovor saradnika, ali da se njenom mužu Dušanu mnogo više dopada sada kada je izazovnija.

"Ja da se pitam, ne bih se ovako oblačila, ali sam na nagovor saradnika pristala. Nije loše! Dušanu se dopada i on me uvek forsira i nagovara da nosim miniće, dekolte, usko, on voli kada sam izazovna", priznala je pevačica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track