TONI I ŽELJKO SNIMILI SPOT: 20 godina smo čekali na duet!
Foto: Kurir Štampano

Novi hit

TONI I ŽELJKO SNIMILI SPOT: 20 godina smo čekali na duet!

Stars -
Obojica su se zabavljali tokom ekranizacije nove numere, a ako je suditi po atmosferi iz Doma sindikata, ova pesma će se veoma dopasti publici

Popularni pevači Željko Joksimović i Toni Cetinski snimili su duet, i to nakon 20 godina intenzivnog druženja. Iako su oduvek priželjkivali da ukrste glasove, do saradnje je došlo pre godinu dana, kada je Toni pustio Željku ovu numeru, a premijera spota za pesmu "Zablude" biće sledeće nedelje.

Obojica su se zabavljali tokom ekranizacije nove numere, a ako je suditi po atmosferi iz Doma sindikata, ova pesma će se veoma dopasti publici. Iako je snimanje trajalo nekliko sati, Željko i Toni su sa osmehom izašli iz sale, a novinarima su otkrili da jedva čekaju da pesma ugleda svetlost dana."Nas dvojica smo već 20 godina čekali da snimimo duet. Daleko od toga da će se naše druženje završiti, mi bismo nastavili da se družimo i da nije došlo do saradnje. Toni je prošle godine došao sa ovom idejom i snimili smo vanserijsku numeru", rekao je Željko, dok je Toni dodao:

"Svi kadrovi u spotu će biti iz Doma sindikata, samo će se videti klavir i nas dvojica. Želeli smo da ljudi slušaju pesmu, a ne da gledaju spot. Numera se zove "Zablude" i siguran sam da će se dopasti publici", izjavio je Cetinski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track