Tonijeve roditelje u zatvor tera njegov bivši tast!
Foto: Arhiva, Beta

Otac druge žene vodi spor protiv njegove porodice

Tonijeve roditelje u zatvor tera njegov bivši tast!

Stars -
Sukob Advokat Anto Nobilo, čija je ćerka Ivana bila udata za Cetinskog i sa kojom ima dete, vodi spor koji je protiv Mirka i Vinke Cetinski pokrenuo preduzetnik Končar zbog odštete od 20 miliona evra

Bivši tast Tonija Cetinskog, advokat Anto Nobilo pokušava da otera njegove roditelje Mirka i Vinku na robiju. Naime, Nobilo, čija je ćerka Ivana bila udata za pevača, sa kojim ima ćerku Piju, zastupa preduzetnika Darka Končara, kojeg je, navodno, Tonijeva porodica oštetila za 20 miliona evra.Toni nikog ne mrziBudući da se posle tri godine slučaj „Cetinski“ ponovo aktivirao, u utorak su, kako smo već objavili, na saslušanje privedeni pevačevi roditelji. Njih su u kući u Rovinju uhapsili inspektori USKOK zbog utaje poreza i malverzacija sa zemljištem, a Toni je istakao da uprkos svemu ne mrzi svog bivšeg tasta.

Sa bivšom ženom... Toni Cetinski i Ivana Nobilo
Sa bivšom ženom... Toni Cetinski i Ivana Nobilo

- To sve samo govori koliki je uticaj Končara i njegovog advokatskog tima u ovoj istrazi, i to me neopisivo i beskrajno plaši. Žele menjati činjenice svojim novcem i uticajem, a u međuvremenu uništavaju zdravlje i reputaciju mojih roditelja. Ne mrzim ni Končara ni Nobila, a ni Carica, kao što ih se nimalo ne bojim, kao ni ostalih guzoljubaca udbaškog bloka - napisao je Toni na Fejsbuku.Inače, on se u trenutku kada je njegova majka prvi put uhapšena 2011, razveo sa Nobilovom ćerkom, koja mu je bila druga žena, a mnogi su tad prokomentarisali da je za krah veze upravo kriv sukob njihovih roditelja. Anto je u to vreme izjavio da ga je Končar kontaktirao u vezi sa slučajem „Cetinski“ jer je bio u rodbinskoj vezi sa njima.Tast promenio stranu- Darko je hteo da pokušam mirnim putem da posredujem s Dragom Radolovićem i Vinkom Cetinski. Od njih je Končar tražio povraćaj novca jer bi u suprotnom nastala afera i bile bi podnesene sudske tužbe - rekao je Anto, posle čega ga je Tonijev otac Mirko demantovao i nazvao ga lažovom. Ubrzo posle toga, Nobilo je postao advokat Končara u slučaju protiv porodice bivšeg zeta.

Optuženi... Mirko i Vinka Cetinski
Optuženi... Mirko i Vinka Cetinski

Ko je bivši tastNOBILO BIO TUŽILACNA SUĐENJU ARKANUAdvokat Anto Nobilo najpoznatiji je po branjenju brojnih osoba iz javnog života, uključujući i pokojnu glumicu Enu Begović, kojoj se sudilo za smrt motocikliste. Kada je 1991. uhapšen Željko Ražnatović Arkan, Nobilo je bio tužilac i u tom postupku, kao i u postupku protiv Gorana Hadžića za „krvavi Uskrs“. Nobilo se u prošlosti aktivno bavio sportom, i to tekvondoom, koji je počeo da trenira još 1968. Nastupao je za jugoslovensku reprezentaciju od 1973. do 1981.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja