TRANSFORMACIJA: Džajina ćerka uložila u svoj izgled više od 10.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

Od ružnog pačeta do labudice

TRANSFORMACIJA: Džajina ćerka uložila u svoj izgled više od 10.000 evra!

Stars -
Dragana Džajić, ćerka popularnog Džaje, jedna je od najmlađih lepotica koja je potrošila mnogo novca na estetske operacije da bi izgledala kako želi

Dragana Džajić (23) danas je prava lepotica! Ali ne tako davno svaki deo njenog lica i nije izgledao baš tako savršeno kao sada.Seksi ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića izmenila je lični opis i tako se iz ružnog pačeta transformisala u pravu lepoticu. Poznato je da ona veoma vodi računa o svom zgodnom telu, koje je izvajala vežbanjem, ali lice je ipak sredila veštačkim putem tako što se podvrgla estetskim zahvatima. Ako obratimo pažnju na njene fotografije pre i posle hirurških intervencija, nije teško uočiti da se mnogo toga razlikuje - od nosa preko usana do jagodica.

Iako mlada, Dragana je rešila da malo priskoči u pomoć majci prirodi, pa je ugradila silikone i u grudi jer joj naporni treninzi nisu mogli oblikovati tu regiju u onoj meri u kojoj je ona želela. Ona nije žalila para na svoj izgled, pa je u njega uložila više od 10.000 evra. Ako je intervencije radila u inostranstvu, koštalo ju je i više. Nisu samo plaćeni estetski hirurzi jer Dragana redovno odlazi na brojne tretmane u salonima lepote koji nimalo nisu jeftini, tu su i skupocene kreme, trajna šminka i ostalo.U svakom slučaju, lepo je kad neko zna šta hoće i ne preteruje, ne kada je broj zahvata u pitanju nego kubikaža, već s merom učini korekcije nakon kojih izgleda mnogo lepše i zadovoljnija je sobom. Ova fakultetski obrazovana mlada dama, koja će šest meseci stažirati u kompaniji Filipa Ceptera u Monte Karlu, jedan je od svetlih primera kako lepota i pamet mogu biti lepo usklađeni, dok god se drži umerenosti.

TrendPLASTIČNA ESTRADABrojne poznate ličnosti izoperisale su se kako bi izgledale što lepše i privlačnije. To više i nije nikakva tabu tema jer je estetska hirurgija postala zastupljena i među običnim smrtnicama, a ne samo kod selebritija. Severina Vučković, Lepa Brena, Dara Bubamara, Jelena Karleuša te brojne druge pevačice, voditeljke i druge žene iz svih oblasti javnog života primetno su radile na sebi i svom izgledu. Na sve to se gleda kao na neku uobičajenu pojavu, sve dok neka od njih toliko ne pretera da to postane neprijatno za oči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track