TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Neda u halterima imitira Bijonse!
Foto: Rojters

Pale prve maske

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Neda u halterima imitira Bijonse!

Stars -
Uprkos tome što ima 64 godine i tri unučeta, pevačica će se u izazovnom korsetu i s dugom kovrdžavom perikom pojaviti ispred žirija 12. oktobra na TV Prva

Pop pevačica Neda Ukraden definitivno će biti zvezda prve emisije drugog serijala šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, koji startuje 12. oktobra na TV Prva. Kurir je došao u posed fotografije na kojoj pevačica obučena u crveni korset i haltere s dugom kovrdžavom kosom imitira Bijonse.Uprkos tome što ima 64 godine, Neda oskudno obučena izgleda poput neke tridesetogodišnjakinje, a prilično aktivna biće i na sceni dok bude izvodila čuveni hit ove pevačice.

Da u žiriju kojim slučajem sedi neko ko nije upućen u lik i delo ove pevačice, iznenadio bi se kad bi čuo da je ona baka troje unučadi.Dok je Neda bar na nekoliko minuta bila u koži svetske zvezde, Tanja Savić je u šminkernici obavljala poslednje pripreme za nastup. U kostimu Kejti Peri, bivša zvezda „Granda“ jedva je uspela da stavi plava sočiva, u čemu joj je pomogao Zvonko Pantović Čipi iz čuvene grupe Osvajači.Njegova uloga u prvoj epizodi biće možda i najteža jer je odmah morao da glumi ženu. Naime, u dugoj bebi-roze haljini, s perikom na glavi Čipi je uvežbavao pesmu i koreografiju čuvene Selin Dion. Na svu sreću, slavna pevačica nije toliko pokretna na sceni, jer se pevač jedva snašao na štiklama.

Nespretno hodao u štiklama... Čipi kao Selin Dion
Nespretno hodao u štiklama... Čipi kao Selin Dion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track