UDARILA KRIZA: Joksimović bend šalje kombijem na nastupe, on leti avionom!
Foto: Damir Dervisagic

Željko prinuđen da smanji troškove

UDARILA KRIZA: Joksimović bend šalje kombijem na nastupe, on leti avionom!

Stars -
Zbog finansijske krize, koja u poslednje vreme drma celu estradu, pevač je rešio da maksimalno prištedi na avio-kartama, a uskoro planira da angažuje i jeftinije muzičare za neke koncerte

Ekonomska kriza, koja poslednjih godina drma planetu, ostavila je posledice i na Željka Joksimovića.

Kako Kurir saznaje, popularni pevač rešio je da drastično smanji troškove, zbog čega na tezge po Evropi njegov bend odlazi kombijem, a on ide avionom. Manji broj nastupaNekadašnji predstavnik Srbije na Evrosongu razmišlja i da angažuje mlađi bend, koji će ga pratiti na nastupima po Srbiji i Crnoj Gori, dok će sa stalnim muzičarima odlaziti na turneje po svetu, što će mu takođe uštedeti mnogo para.- Željko je odlučio da maksimalno smanji troškove kada odlazi na nastupe u inostranstvo zbog finansijske krize, koja poslednjih godina nije zaobišla ni estradu. Do sada je sa bendom uvek leteo avionom, a odnedavno je rešio da muzičari putuju kombijem. Željko je svestan da više nema posla kao ranije i zbog toga ne želi da baca pare na avionske karte, već gleda da uštedi koliko god je to moguće - tvrdi naš dobro obavešten izvor.Budući da ovim povodom popularni pevač u toku jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše pozive i poruke, pozvali smo njegovog menadžera Baneta Obradovića, koji smatra da je normalno da bend na neke tezge putuje kombijem.

Samo u Ameriku avionom- Poslednjih 13 godina do Beča putujemo kombijem. Kada se ide u Nemačku, Australiju ili Ameriku, onda letimo avionom. Nema nikakvog korigovanja troškova benda. Mislim da mi jedini po Evropi putujemo avionom, dok drugi na nastupe idu kolima ili kombijem. Evo 15. novembra letimo u Švajcarsku sa bendom - poručio je Obradović za Kurir.
Bane Obradović: Poslednjih 13 godina do Beča se ide kombijem
Bane Obradović: Poslednjih 13 godina do Beča se ide kombijem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track