UHVAĆEN: Viktor Savić ponovo duva
Foto: Dragana Udovičić

Zvezda „Montevidea“ u nezgodnoj situaciji

UHVAĆEN: Viktor Savić ponovo duva

Stars -
Kurir upecao glumca kako, na zaprepašćenje koleginica, čisti nos na promociji singla Nevene Božović
1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

Viktor Savić snimljen je na promociji novog spota Nevene Božović u prilično nezgodnoj situaciji. Glumca je paparaco Kurira uslikao kako duva. Na njegovu sreću, za razliku od prošle godine u Budvi, kad je usnimljen kako zavija i puši čudne travke, Viktora je ovoga puta mučila samo prehlada. Ne bismo ovoj situaciji pridavali previše pažnje da se Viktor izmakao u stranu, nego je neugodnu radnju obavljao ispred koleginica Jelisavete Orašanin i Dragane Mićalović.

Bliski... Bojan i Nevena
Bliski... Bojan i Nevena

Savić, iako dobro raspoložen, nije želeo da odgovora na pitanja novinara, tako da smo Nevenu Božović zamolili da nam pojasni zašto je na predstavljanje njenog novog singla „Bal“ došlo više glumaca nego kolega sa estrade.- Oni se tokom leta odmaraju, a pevači rade. Mnoge kolege iz „Prvog glasa“ već su na odmoru i nisu mogle da dođu da se družimo. Glumci su došli i zbog Miloša Bikovića. Volim da se družim s njima - kaže Nevena za Kurir.

Pevačica s Kosova, koja već pozajmljuje glas u seriji „Folk“, ne razmišlja o poslu ispred kamera.- Nisam sigurna da bih se u tome najbolje snašla, ali ne znam šta će vreme doneti - zaključuje Božovićeva.Na druženju na terasi teniskog kluba „Novak“ na Dorćolu viđeni su i Aleksandra Milutinović, Kristina Radenković, Bojan Perić, Filip Čukanović i drugi.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja