UKROTILA ĆAZIMA: Manda rasterala sve druge žene!
Foto: Damir Dervišagić

Biznismen i manekenka ponovo zajedno

UKROTILA ĆAZIMA: Manda rasterala sve druge žene!

Stars -
Osmanija i Popovićevu uslikali smo u trenutku dok su uživali na jahti, a Crnogorka je hranila i ljubila svog starog-novog dečka

Manda Popović uspela je da rastera sve žene iz života svog dečka, albanskog biznismena Ćazima Osmanija, koji je poslednjih meseci zavodio od Triglava do Đevđelije. Potvrda da nakon pomirenja u njihovom ljubavnom životu cvetaju ruže jesu fotografije koje je napravio paparaco Kurira, a na kojima se vidi da Manda i Ćazim nikad nisu izgledali srećnije. Crnogorsku manekenku uslikali smo kad je lubenicom hranila Osmanija, a zatim ga strasno poljubila. Njima se na jahti pridružio Feliksov prijatelj ministar kulture na Kosovu Astrit Haracija.

- Ćazim je rešio da stavi tačku na buran život i ljubavne afere koje je imao sa pevačicama, manekenkama, voditeljkama i ostalim ženama. On je završio s letnjim avanturama jer mu se smučilo da ga povezuju sa ženama i sa kojim nije bio u vezi. Ipak, najviše od svega je želeo da obnovi ljubavnu vezu sa ženom u koju je zaljubljen i do koje mu je najviše stalo. Nekoliko dana je pokušavao da se pomiri s njom, na šta je Manda pristala, ali pod uslovom da završi sa burnim životom - priča naš izvor i nastavlja:

- U Feliksovom životu uvek je bilo mnogo žena koje su posebno volele da borave na njegovoj jahti. To Popovićeva više nije želela da trpi i toleriše. Ona je uspela, na ovaj ili onaj način, da sve žene rastera iz Ćazimovog života i sad uživaju - završava naš dobro obavešten izvor.Ovim povodom pozvali smo atraktivnu Crnogorku, koja nam je kratko poručila:- Okrenuli smo drugi list. Nesuglasice su ostale iza nas. Dušebrižnici nam više ne mogu ništa - poručila je Manda u kratkoj izjavi.

Sve ĆazimiceOD ANE I NATE DO SANDREĆazim Osmani voli da se zabavlja s poznatim Srpkinjama, pa su se na njegovom meniju našle i pevačice Nataša Bekvalac i Ana Nikolić. Interesantno je to što su se obe veze završile skandalima, budući da je verbalno i fizički i jednu i drugu napala Ćazimova sadašnja devojka Manda. Osmani se poslednjih meseci zabavljao s pevačicom iz Beča Natašom Matić, manekenkom Sandrom Obradović, a poslednja u nizu je voditeljka Pink BIH Nataša Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track