ULAŽE U OBRAZOVANJE: Elena Karić upisala fakultet za homeopatiju i nutricionizam
Foto: Facebook

Opet u školi

ULAŽE U OBRAZOVANJE: Elena Karić upisala fakultet za homeopatiju i nutricionizam

Stars -
Ona se na Fejsbuku pohvalila da joj u obrazovanju najveću podršku pruža suprug Jugoslav Karić

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić upisala je u Engleskoj fakultet za homeopatiju i nutricionizam, koji traje pet godina. Ona se na Fejsbuku pohvalila da joj u obrazovanju najveću podršku pruža suprug Jugoslav Karić.

Najveću podršku u načinu života i odabiru profesije Eleni pruža suprug Jugoslav Karić, koji je prati na svim putovanjima.

"Moj divni muž... Podrška u svemu i oslonac. Moj vitez... Svako jutro sa mnom do fakulteta! Ljubav je mala reč, nekad mi se čini", napisala je Elena pored fotografije na kojoj pozira ispred homeopatskog centra.

Sudeći po fotografijama koje često objavljuje na društvenim mrežama, ćerka kreatorke Verice Rakočević uživa dok uči o blagodetima alternativne medicine. Elena je osnovala udruženje „Drvo života“ da bi podigla svest o važnosti očuvanja prirode, organske i pravilne ishrane i duhovnog razvoja kroz razmenu informacija i umrežavanje ljudi sličnog senzibiliteta.

Za organsku Srbiju” je prva javna edukativna kampanja koju je pokrenula kako bi ukazala na važnost organske ishrane za zdraviji život svakog pojedinca.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track