Ulaznice za koncert Aca Pejovića još pet dana po promo ceni!
Foto: Promo

Požurite

Ulaznice za koncert Aca Pejovića još pet dana po promo ceni!

Stars -
Već dve decenije Aco Pejović važi za jednog od najboljih pevača na domaćoj muzičkoj sceni, prepoznatljivog po velikom broju hitova, odličnoj svirci i dobroj atmosferi na koncertima, u klubovima i diskotekama

Koncert koji se ne propušta! Aco Pejović na SPENSu, 18. oktobra. Jedan od najlepših muških glasova domaće scene, hitovi i sjajni gosti iznenađenja!

Promo 2 cena od 690 dinara traje još svega pet dana, posle čega će ulaznica iznositi 990 dinara. Broj karata je ograničen, te obezbedite svoju ulaznicu na vreme na blagajnama Spensa kao i u Gigs Tix-u, u Pariskom magazinu.

Već dve decenije Aco Pejović važi za jednog od najboljih pevača na domaćoj muzičkoj sceni, prepoznatljivog po velikom broju hitova, odličnoj svirci i dobroj atmosferi na koncertima, u klubovima i diskotekama, ne samo u našoj zemlji nego i u inostranstvu.

Tokom novosadskog koncerta, Acovi verni obožavatelji mogu čuti njegov novi album "Sve ti dugujem", koji mnogi smatraju najboljim u njegovoj karijeri, kao i brojne hitove publici omiljenog pevača.

Osim što je poznat po sjajnim nastupima, Pejović publiku oduševljava i odabirom poznatih gostiju, koji će i na SPENS-u deliti binu sa njime.

Prodajna mesta u Novom Sadu:Blagajne Spens-aGIGS TIX Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12, Pariski magazinPangea tours, Stražilovska 27Dr Techno, Narodnog fronta 21 (TC Park city - Liman)Dr Techno, Sentandrejski put 11 (TC BiG)Dr Techno, Bul. Mihajla Pupina 2 (TC Nork)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track