UNUK FRANJE TUĐMANA IZ ZATVORA: Još se nije razveo, a traži Srpkinju za ženu!
Foto: Dragana Udovičić

Otvorio konkurs za mladu

UNUK FRANJE TUĐMANA IZ ZATVORA: Još se nije razveo, a traži Srpkinju za ženu!

Stars -
Tražim lepu, poštenu i dobru devojku iz Srbije za vezu, a moguć je i brak, pa neka mi pišu ovde u KPZ, poručio je iz

Igor Tuđman (33), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana koji se trenutno nalazi u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde izdržava dvogodišnju kaznu zatvora zbog razbojništva, hoće da se oženi isključivo Srpkinjom, iako bi se zbog ove njegove odluke njegov deda verovatno prevrtao u grobu!

Tuđman Mlađi iz zatvora još poručuje da za svoju pesmu i spot želi da angažuje srpsku pevačicu Sandru Valterović, poznatiju kao Seksi Sandra."Tražim lepu, poštenu i dobru devojku iz Srbije za vezu, a moguć je i brak, pa neka mi pišu ovde u KPZ. Ne znam mnogo ljudi ovde, a želeo bih baš da se oženim Srpkinjom. Uskoro ću dobiti i moje nasledstvo, pa ionako želim samo da uživam, jer je sve odlično što se tiče novčane strane, a od viška glava ne boli. Devojka koja je spremna da joj se život promeni sto posto nabolje i koja je spremna da uživa u životu, neka mi se javi", navodi u svom “konkursu” za životnu izabranicu Igor Tuđman, koji bi uskoro trebao da izađe na slobodu.

Iako precizno u “oglasu” navodi kakvu suprugu želi i kakva “blaga” joj nudi, valja podsetiti da se Tuđmanov unuk još nije razveo do svoje supruge Nataše Ivkošić Tuđman (27) iz Zagreba, koja planira da promeni svoje prezime i Moskva.

Seksi Sandra zauzeta

Seksi Sandra je unapred "oladila" zajednički estradni poduhvat sa Tuđmanovim naslednikom.-Trenutno promovišem novu pesmu "Hajde da se prskamo", tako da i ne razmišljam o mojim starim pesma", kratko je nakon konsultacija rekla mlađana pevačica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track