UROŠ ĆERTIĆ NE MOŽE DUGO: Seks mi traje samo minut i po!
Foto: Dragan Kadić

Napaljan

UROŠ ĆERTIĆ NE MOŽE DUGO: Seks mi traje samo minut i po!

Stars -
Kaskader je otkrio da se prilikom odnosa toliko uzbudi da ne može dugo da izdrži i onda pošto-poto mora da završava odnos sa partnerkom

Sve dame koje su bile ubeđene da Uroš Ćertić može dugo da vodi ljubav biće razočarane saznanjem da kaskaderov seks traje nešto više od minuta. Kaskader je drugarici priznao kako voli da vodi ljubav, ali da se prilikom odnosa toliko uzbudi da ne može dugo da izdrži i onda pošto-poto mora da završava odnos sa partnerkom.

"Uroš je sa sa prijateljicom vodio škakljiv razgovor na temu seksa, a sve za potrebe rijaliti šoua "Sladak život". Ćertiću se drugarica poverila i otkrila kako je vodila ljubav sa jednim mladićem, i to svega 30 sekundi, na šta se on samo zagonetno smeškao", ispričao nam je izvor blizak produkciji ovog šoua.

"Uroše, koliko dugo ti možeš da izdržiš, mislim, koliko ti traje ljubavni čin - upitala ga je radoznalo prijateljica, na šta je kaskader kao iz topa uz osmeh odgovorio: "Pa minut i po", rekao je Ćertić, i odmah dodao kako se šali. Inače, u daljem razgovoru on je otkrio da ne koristi vijagru jer ima 33 godine, i dodao kako mu treba nešto sa kontra efektom. Dok se tetovirao, drugarica ga je upitala da li bi ikada istetovirao polni organ, na šta je on u šali rekao da bi ispisao rečenicu: "Dobro došli u Beograd, lepo se provedite".

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track