USKORO SVADBA: Udaje se Rada Manojlović, ali ne za Momira!
Foto: Dragan Kadić

Zvezde kažu

USKORO SVADBA: Udaje se Rada Manojlović, ali ne za Momira!

Stars -
Zvezda Granda udaće se za dve godine starijeg muškarca koji nosi uniformu i ima brak pre nje. Rada i njen budući suprug upoznaće se na nekom snimanju gde će biti puno reflektora

Iako je Rada Manojlović sigurna u ljubav sa Momirom Gajićem i svi očekuju da će se njihova veza ozvaničiti brakom, prema prognozama zvezda, pevačica se neće udati za sadašnjeg dečka. Naime, Rada se našla "licem u lice" sa astrologom i tada saznala kakva je budućnost čeka.

Zvezda Granda udaće se za dve godine starijeg muškarca koji nosi uniformu i ima brak pre nje. Rada i njen budući suprug upoznaće se na nekom snimanju gde će biti puno reflektora, i kada ga bude prvi put videla, istog trenutka će ostati bez daha.

"Taj muškarac imaće jedno žensko dete i biće stariji osam godina od nje, gospodin koji je izuzetno racionalan i koji je verovatno po struci lekar", rekao je naš poznati astrolog i dodao da do braka sa Milanom Stankovićem nije moglo da dođe jer pevačici tada nisu bile otvorene zvezde za brak.

"Inače, ona i Momir biće još zajedno, ali ta veza na daljinu neće opstati, što bi rekli naši stari: daleko od očiju, daleko od srca", rekao je astrolog, a Rada je reagovala vriskom.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Alo/Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track