UŽIČANKA I KRALJ BAKRA: Severinina suparnica u Pinkovim zvezdama
Foto: Nebojša Mandić I Facebook

Hoće da bude pevačica

UŽIČANKA I KRALJ BAKRA: Severinina suparnica u Pinkovim zvezdama

Stars -
Aleksandra ne krije da joj je Severina, pesmu izabrala da se predstavu žiriju na muzičkom takmičenju "Pinkovim zvezdama"

Aleksandra Blagojević, bivša devojka Milana Popovića, takmiči se u "Pinkovim zvezdama", a žiriju se predstavila Severininom pesmom "Dobro došao u klub". Plavokosa Užičanka i kralj bakra zabavljali su se pre pet godina pre Severine, kada je Aleksandra živela u Moskvi.

"Aleksandra i Milan su skoro dve godine bili u emotivnoj vezi. Oboje su živeli u Moskvi, gde su u jednom srpskom restoranu i upoznali. On je dosta pomogao tokom njegnog školovanja na moskovskom muzičkom univerzitetu. Raskinuli su nakon njegovog rođendana na kom je ona bila, a na kome je pevala Severina, što je izuzetno naljutilo da bi nekoliko dana posle u novinama pročitala da su otpočeli vezu, što je bilo povod za definitivan razlaz", rekao je dobro obavešten izvor.

Nakon raskida Aleksandra se vratila u Srbiju, ali je uprkos raskidu sa Popovićem ostala u korektnim odnosima s njim.

Zanimljivo je da Aleksandra ne krije da joj je Severina omiljena pevačica, pa ne čudi što je upravo njenu pesmu izabrala da se predstavu žiriju na muzičkom takmičenju "Pinkovim zvezdama". Blagojevićevoj su najveće ambicije da postane pevačica, a Milan ju je u tome i podržavao.

Ona je u Pinkovim zvezdama dobila glasove od Bore, Cece, Harija i Marine što nije bilo dobro da prođe dalje.

http://www.youtube.com/watch?v=FPalM5pu9zE

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track