SLADAK ŽIVOT SUZANA MANČIĆ: Moj pas peva Čoline pesme!
Foto: Printskrin

Novi rijaliti

SLADAK ŽIVOT SUZANA MANČIĆ: Moj pas peva Čoline pesme!

Stars -
Gledaoci će imati priliku da vide kako pevači, glumci, sportisti i druge javne ličnosti provode svoje slobodno vreme, kako izgledaju kad se bude, kad idu na pijacu, kod lekara i završavaju poslovne obaveze

Novi rijaliti šou "Sladak život“ počeo je sa emitovanjem.

Ova emisija, koja će danonoćno pratiti poznate ličnosti, prikazivaće se od utorka do petka. Gledaoci će imati priliku da vide kako pevači, glumci, sportisti i druge javne ličnosti provode svoje slobodno vreme, kako izgledaju kad se bude, kad idu na pijacu, kod lekara i završavaju poslovne obaveze.

Jedan od onih koji će deo svoje privatnosti podeliti sa širokim auditorijumom jeste i glumac Nenad Okanović, poznatiji kao Sin Dragan, kao i Lepa Lukić, Đole Đogani i njegova bivša supruga Slađa s novim mužem, kik-bokser Nenad Pagonis, šminkerka Jelena Maćić, Suzana Mančić i drugi.

Suzana Mančić pokazala je koliko je njen pas muzikalan. Dok ona na klaviru svira "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića, njen pas "peva" sa njom.

Tok emisije

22.55 - Lepa se nasekirala zbog mačke. "Moram da zovem veterinara, mačka se zavukla ispod kreveta, nije mi ni do čega", požalila se pevačica svojoj prijateljici. Međutim, veterinar je konstatovao da je mačka sasvim u redu.

"Hvala Bogu da je sve dobro. Ja sam veliki paničar i ne bih podnela da se mački nešto desi", rekla je Lepa.

22.28 - Suzana je zabrinuta jer joj je komšinica rekla da se ugojila... Ona je stala na vagu i sebi piznala da je komšinica bila u pravu, a zatim i donela odluku da će početi da vežba.

22.23 - Lepa Lukić je započela svoj dan tako što je sa prijateljicom otišla u šoping. Ona je kupila svojoj lutki Milici stvari.

22.20 - Glumac Nenad Okanović svoj dan započinje tako što prvo odveze svoju decu u školu.

22.16 - Jelena Maćić kaže da čak dve godine nije ništa radila u stanu, ali da je sada rešila to da promeni, a u tome joj pomaženjen prijatelj i komšija kaskader Uroš Ćertić.

22.14 - Suzana Mančić svoj dan počinje tako što prvo prošeta svog psa.

Kako kaže Suzi, nije joj uvek lako, ali: "bez bola nema ljubavi".

Suzana se požalila na lift u zgradi, kako kaže, mali je, zbog čega svi u njemu izgledaju ogromno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track