PINKOVE ZVEZDE ODUŠEVILE: Ovih 10 kandidata ide u dalji krug takmičenja!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE ODUŠEVILE: Ovih 10 kandidata ide u dalji krug takmičenja!

Stars -
U ovoj emisiji, gledaoci su imali priliku da uživaju u moćnim i lepim glasovima, a žiri je, kao i svaki put imao težak zadatak

Treća po redu emisija Pinkovih Zvezda donela je nova uzbuđenja i nove talente, a sevale su i varnice na liniji voditelj – žiri.

U ovoj emisiji, gledaoci su imali priliku da uživaju u moćnim i lepim glasovima, pa je na kraju sigurno imati težak zadatak.

U sledeći krug je prošlo 10 kandidata: Ivana Matušić, Aleksandra Veljković, Dražen Milošević, Dušan Mitić, Aleksandra Veljović i Kristina Veličanski, Marija Mitić, Kenan Izberović, Tijana Avramović i Teodora Gregović.

Žiri Pinkovih zvezda su i sami velike zvezde, Haris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Bora Ðorđević i predsednica Ceca Ražnatović.

Da pokaže da je žiri neprikosnoven u odlučivanju o tome ko će proći u sledeći krug takmičenja, te da niko sa strane ne može uticati na njihovu odluku, se ove nedelje postarao Haris Džinović. Naime, Haris je, na Milanovu opasku da je petica (pet glasova žirija) koju je jedna takmičarka dobila, bila najrealnija petica do tada, održao podužu lekciju Milanu.

Haris je, uz dužno poštovanje voditelju, poručio da ne bi trebao da ide u baštu kojoj nije dorastao. Predložio mu je da ne ide na žiri, za koji tvrdi da je mislio najbolje ma koju god ocenu dao. Haris je iskoristio priliku i da se zahvali Milanu na sugestijama.

Tok emisije:

22.36 Četvoro ljudi koji će se pridružiti onih 6 kandidata što su prošli dalje direktno: Marija Mitić, Kenan Izberović, Tijana Avramović i Teodora Gregović.Dalje ne idu: Nikola Sretenović, Isidora Stanković, Slađan Petkovski, Velibor Bilić, Jelena Miletić, Nikola Jeftić, Dženard Rebić.

23.00 Njih 6 direktno prošlo u drugi krug: Ivana Matušić, Aleksandra Veljković, Dražen Milošević, Dušan Mitić, Aleksandra Veljović i Kristina Veličanski.

Za 4 mesta se bori 11 kandidata u baražu: Slađan Petkovski, Tijana Avramović, Dženard Rebić, Marija Mitić, Nikola Sretenović, Velibor Bilić, Nikola Jeftić, Jelena Miletić, Kenan Izberović, Teodora Gregović, Isidora Stanković.

22.55 Poslednja takmičarka je Isidora Stanković, a ona dolazi iz Kragujevca, ima 18 godina. Peva pesmu "Srna I Jelen" Snežane Đurišić, dok je pop pesma Marije Šerifović "Nedelju"

"U početku nisi bila u ritmu, ali si definitivno za baraž", rekao je Bora. "Kako možete da pevati u takvim cipelama", rekla je Marina dok je Miroslav rekao da može mngoo bolje.

22.49 Pretposlednja takmičarka je Teodora Gregović koja dolazi iz Beograda, ima 20 godina i peva pesmu "Ciganka sam mala" i "Ružica si bila" Bijelog dugmeta.

"Nemoj sine da vičeš, pevaj malo", rekao joj je Bora. "Meni ovo liči na devojke sa Neretve. Ovo je preteška pesma, nema veze što je muška, trebalo bi da ima malo više emocije", rekao je Haris.

22.43 Osamnaesta po redu nastupa Kristina Veličanski, ona dolazi iz Torde i ima 17 godina, a peva pesmu "Zlatnik" Tanje Savić i "Imendan". Kristina je dobila 5 stolica gore i ona je automatski prošla dalje.

"Zagledamo se jer nam je teško da spustimo stolicu. Bilo je dosta distoniranja. Ima mnogo lepih momenata u pesmama", rekao je Haris.

Bora nije znao o kojoj se pesmi radi, a ja sam ga uputila da je mnogo teška pesma. "Ova devojka ima drugačiji glas od svih ostalih takmičara", rekao je Bora.

22.36 Pod brojem 17 nastupa Kenan Izberović, dolazi iz Fojnice, ima 28 godina. Peva pesmu "Ne mogu bez tebe ja" i Borinu pesmu "Tad sam bio mlad".

"Meni je ovo bilo sasvim ok, zrelo", rekao je Miroslav, dok se Haris nije složio sa njim. "Meni je fascinantno ovo što čitam ovde. "Prijavio se zbog Cece Ražnatović jer je voli najviše na svetu". Meni je ovo veoma veliki kompliment", rekla je Ceca.

"Veoma hrabro od tebe što si izabrao moju pesmu", rekao je Bora. Ceca je rekla da se njoj sviđa nešto i ona reaguje.

22.31 Pod brojem 16 nastupa Jelena Miletić, a ima 27 godina i dolazi iz Vrnjačke banje, a peva "Ivanova korita", a druga pesma je "Čekala sam, čekala" Jadranke Stojaković

Jelena je rekla da joj nije dobro. "Imam preveliku tremu". "Probaj sigurnije to da pevaš, oduševi nas drugom pesmom", rekao je Bora.

"U drugoj pesmi je bilo više energije i mislim da bi bilo bolje da ovaj žanr ima budućnost", rekao je Haris.

22.26 Broj 15 je Aleksandra Veljović. Ima 21 godinu i dolazi iz Kraljeva. Peva pesmu "Ja znam" Zorice Brunclik , dok je druga "Kuća za spas" Nevernih beba.

"Digla je sve muškarce", rekao je Bora. Pevačica je oduševljena Cecom i bila je oduševljena kad ju je videla u žiriju. Ona ide direktno dalje sa 5 glasova.

22.21 Pod brojem 14 nastupa Tamara Terendžić, dolazi iz Banja Luke, a ima 17 godina. Ona peva Cecinu pesmu "Dobro sam prošla", dok je druga "Sluškinja".

"Ipak nisi dobro prošla", konstatovao je šaljivo Milan. "Ja ništa ne osećam kad ti pevaš, to je toliko ravno i hladno", rekla je Marina.

"Mislim da ti nije legla pesma. Lepa si devojka i jako zgodna, nekom drugom prilikom ćeš proći sigurno. Izbaci vibrato, jako je klizav, žurila si u ritmu", rekla je Ceca, dok je Bora rekao da je veoma nesigurna.

22.16 Pod brojem 13 nastupa kandidat koji se zove Branislav Ćetković, dolazi iz Sremske Mitrovice, ima 26 godina, a peva pesmu Miroslava Ilića "Još te nesto čini izuzetnom". Za drugu pesmu izabrao je "Mesečinu". Kandidat ipak nije prošao dalje.

"Haris je sve rekao. Nažalost, moramo nekad da budemo strogi", rekao je Bora.

22.14 Branka Stamenković ima 15 godina i dolazi iz Beograda. Peva pesmu "Jutros mi je ruža procvetala".

Nijedan član žirija nije pritisnula taster. "Nisam ni iznenađena zbog ovoga. Jaka je mnogo konkurencija", rekla je Branka.

22.07 Dusan Mitić ima 28 godina, a dolazi iz Kruševca, a peva pesmu "Ovamo cigani" od Tozovca, a druga pesma je Bijelog dugmeta "Nakon svih ovih godina". Dušan je dobio tri glasa i odmah peva drugu pesmu. Svi su se pridigli. "Dali smo ti 5 stolica uz konsultaciju", rekao je Haris. Rekao mu je da mu je dobra interpretacija i da obrati pažnju na visoke tonove. Kandidat je direktno dalje prošao.

21.59 Dražen Milošević peva Luisovu pesmu "Ne kuni me ne ruži me majko". Dolazi iz Čačka i ima 27 godina. Druga pesma je Čolina - "Noć mi te duguje".

"Ima više šljunka nego pesma u glasu", rekla je Marina. Sad su se podigli i Ceca i Haris. Ovo je jedini kandidat do sada večeras koji je dobio svoh 5 glasova i ide direktno daleko.

"Nakon prve interpretacije mislio sam da nije za 5 stolica, ali sad je za 10.", rekao je Haris, a Ceca je dodala da je bila u pravu.

21.52 Nikola Jevtić je deveti takmičar, on dolazi iz Valjeva i ima 24 godina. Peva pesmu "Dajte vina hoću lom", koju peva Haris Džinović, dok je drugi izbor "Ostala si uvijek ista". Ceca, Bora i Miroslav su se pridigli prvi, a Marina je prokomentarisala "Vaauu".

"Očekujem da budeš dobar i u drugoj pesmi", rekao je Miroslav. "Druga pesma je bila mnogo bolja nego prva. Imaš dobru emociju", rekla je Marina. Haris smatra da je više pesma doprinela da se neki članovi žirija podignu. "Lošije od Tošeta Proeskog, a bolje od Miše Kovača", rekao je Čorba.

21.46 Osmi takmičar je Velibor Bilić, a prvu pesmu peva "Med i slatko grožđe" Nikole Rokvića. On dolazi iz Subotice, a ima 22 godine. "Moram da čujem i drugu pesmu. Mada, klimava je dosta, i zaslužuje još jednu pesmu da otpeva", rekao je Haris.

Drugu pesmu peva "A i ti me iznevjeri" Bijelog dugmeta. "Meni se dopala više druga pesma", rekla je Ceca. Marina se naljutila jer je Milan ne pita nikad ništa.

21.38 Šesti kandidat peva Džejovu pesmu "Sunce ljubavi". On se zove Nikola Sretenović ima 17 godina i dolazi iz Beograda.

"Reakcija publike me je toliko intrigirala i zato sam morao da se dignem. Ako ne bude bolji u drugoj pesmi, ja ću se spustiti", rekao je Miroslav. Haris se složio sa kolegama i smatra da ovo nije bilo za prolaz.

Za drugu pesmu je izabrao pesmu Leksington benda "Donesi". "Publika je presudila. Bilo bi mi žao da ne prođe u baraž. Ume da peva, ali nije to na nekom zavidnom nivou", rekao je Bora. Bora je rekao da ima dobro ponašanje na sceni.

21.32 Marija Mitić ima 22 godine i dolazi iz Beograda, a peva Cecinu pesmu "Poziv". Miroslav je rekao da bi voleo da čuje i drugu pesmu, kao i Ceca. Njen drugi izbor je pesma "Oči boje duge" koju izvodi Dr Igi.

Haris je rekao da nije za 5 glasova. "Ne bih želeo pevanje da komentarišem, lepo je pevala. Meni se dopao tekst pesme", rekao je Bora.

Kandidatkinja je želela da čuje nešto od Cece, a ona joj je rekla da je bila skorz korektna.

21.25 Peta kandidatkinja peva pesmu Aaleksandra Veljković, ima 33 godine iz Leskovca, a peva pesmu Zorice Brunclik "A tebe nema". Svi osim Harisa su se podigli na Aleksandrin glas.

Ceca hoće da čuje drugu pesmu, a Marina je rekla da je ona napala pesmu. Njen drugi izbor je pesma "Nađi me" grupe Oktorbar 1984.

"Uz dužno poštovanje voditelju Kaliniću, sjajan ste voditelj, ali nemojte da idete u baštu kojoj niste dorasli. Nemojte u žiri, hvala na sugestijama", rekao je Haris.

http://www.youtube.com/watch?v=xiiB26KAFus

21.17 Četvrti takmičar peva pesmu Peđe Medenice "Imam ljubav ali kome da je dam". Zove se Dženard Redžić, ima 20 godina i dolazi iz Bijeljine. Ceca, Marina i Čorba su se podigli na prvoj pesmi. "Imaš toplu boju. Imam predlog: Kada siotišao za oktavu više, glas je promukao. Više pevajte iz dijafragme, nego iz grla", posavetovao ga je Čorba.

Druga pesma su Divlje jagode "Jedina moja". "Mene nisi oborio sa nogu ni u prvoj ni u drugoj pesmi. Ti možeš, ali strpi se, može da bude svasšta", rekao je Miroslav. Haris je rekao da je pevanje korektno i mladalačko i da nije za pet stolica.

http://www.youtube.com/watch?v=g5niac_0ZgU

21.11 Treća kandidatkinja peva pesmu "Imam jedan život" Tijana Avramović ima 17 godina i dolazi iz Loznice. Dobila je tri glasa i ima šansu za još jednu pesmu. Drugu pesmu je uzela Cecu "Vazduh koji dišem". "Nije to baš idealno, znamo to svi ovde, ali je tako nežna i preslatka", rekla je Marina. Miroslav je rekao da je bila bolja kako je videla da su se ostali podigli iz žirija. Samo se Haris nije podigao. "Moramo da budemo fer, naučiće sve ono što je pred njom", rekao je Haris.

http://www.youtube.com/watch?v=g5niac_0ZgU

21.06 Druga kandidatkinja je Ivana Matušić, ima 23 godine i dolazi iz Kučeva, a peva pesmu Dragane Mirković "Nisam ni metar od tebe". Drugi izbor je Nina Badrić "Čarobno jutro". Kandidatkinja je dobila svih 5 glasova i ide direktno dalje.

http://www.youtube.com/watch?v=lrcCDgZ9MuA

21.01 Prvi kandidat peva pesmu "Božanstvena ženo" Miroslava Ilića, a zove se Slađan Petkovski, ima 32 godine, a dolazi iz Beograda. On je za drugu pesmu izabrao Ace Lukasa "Upali svetlo". Ceca jedina nije pritisnula taster. "Mislim da može bolje i da bi onda bilo 5 glasova". Bora je rekao da je uvertira bila ozbiljna. "Lepo je on to muški odradio", rekla je Marina, a Miroslav je dodao da bi trebalo više da se smeje.

http://www.youtube.com/watch?v=eiNZMu1VrmA

Marina Tucaković je čula da je kandidat imao tremu, a Miroslav je rekao da je bio dosta ubedljivijiu drugom delu. Haris jedva čeka da čuje drugu pesmu.

20.28 Milan Kalinić predstavio žiri, a i Boru Đorđevića koji je došao prerušen u ministra Tasovca.

http://www.youtube.com/watch?v=r8YYsWv6VJQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track