PINKOVE ZVEZDE NAJTEŽA ODLUKA DO SADA: Ovo je 10 takmičara koji idu dalje!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE NAJTEŽA ODLUKA DO SADA: Ovo je 10 takmičara koji idu dalje!

Stars -
Žiri je ovoga puta imao zaista težak zadatak. Morali su od 9 kandidata da puste jednog koji ide dalje

Ove subote nije bilo lako takmičarima, žiriju, ali ni publici.

Nova, četvrta po redu emisija talent šoua "Pinkove Zvezde" donela je najveću neizvesnost do sada. Žiri je sačekao novi izazov. Dvadeset izuzetno kvalitetnih vokala.

Njih 10 ide u dalji tok takmičenja: Miljana Milolsavljević, Sebastijan Bajra, Teodora Toković, Velibor Gačević, Predrag Kostić, Ibrahim Mekić, Kostadin Petrušev, Nena Petrović, Miloš Radovanović i Branimir Banjanin.

Od 20 takmičara, čak njih 9 je završilo u baražu. Žiri je bio neumoljiv, međutim, kada su članovi žirija shvatili da su u baraž morali da pošalju i izuzetno kvalitetne vokale, pokušali su da ubede Milana da promeni pravila takmičenja!

Žiri Pinkovih zvezda su i sami velike zvezde, Haris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Bora Ðorđević i predsednica Ceca Ražnatović.

Tok takmičenja:

Takmičenje su napustili: Emrah Beriša, Aleksandra Teomirović, Marija Stanković, Sandra Đurić, Radoje Trišić, Goran Stjepčević, Tijana Stojisavljević i Aldin Audiljaj.

Žiri je bio na mukama: "Zašto sam ja sad predsednik žirija. Kad je teško, gurnite Cecu! Kad sam srpska majka, ja puštam troje! Milane, budi na strani dece", počela je da ubeđuje Ceca, dok je Milan bio neumoljiv. Čak se i MIroslav ponudio da preuzme ulogu predsednika, ali pravila su tu da se poštuju.

23.17 Ima 9 takmičara koji su dobili svih glasova, a 9 kandidata se bori za to jedno mesto u baražu. "Biće strašno zeznuto", konstatovala je Marina.

Direktno dalje su prošli: Miljana Milolsavljević, Sebastijan Bajra, Teodora Toković, Velibor Gačević, Predrag Kostić, Ibrahim Mekić, Kostadin Petrušev, Nena Petrović i Miloš Radovanović.

Ostali koji se takmiče za ulaz u top 10: Aleksandra Teomirović, Aldin Audiljaj, Branimir Banjanin, Radoje Trišić, Marija Stanković, Beriša Emrah, Tijana Stojisavljević, Sandra Đurić i Goran Stepčević.

23.08 Poslednji takmičar je Miloš Radovanović iz Užica, ima 31 godinu, a peva pesmu "Pukni zoro" iz filma Montevideo.

"MI odavno nismo imali ovakvu emisiju. On je već pečen pevač, to znamo", rekao je Haris, a Bora je dodao da je ova emisija daleko najbolja od svih.

Za drugu pesmu peva Željka Joksimovića "Nije do mene".

"Zrelo, zdravo, sjajan, formiran pevač, od mene 10", rekla je Ceca, a Haris je rekao da je on gotov pevač i da mu samo treba dobra pesma.

23.02 Osamnaesta po redu nastupa Nena Petrović, ima 24 godine, a dolazi iz Bariča. PEva pesmu Ane Bekute "Imam jedan život".

Nena je dobila svih 5 glasova i ide direktno dalje. "Imaš patinu u glasu, kao da godinama pevaš u kafani", rekao je Bora, a Nena je rekla da već 6 godina peva.

Drugu pesmu je izabrala od Maje Berović "Alkohol". "Potpuno je drugačija od ostalih", složili su se Marina i Bora. "To je ta specifičnost koja je odvaja od drugih kandidata. Čuje se da imaš iskustva", rekao je Bora.

22.56 Sedamnaesti po redu nastupa Kostadin Petrušev, ima 23 godina i dolazi iz Skoplja. Peva pesmu Predraga Živkovića Tozovca "Jesen u mom sokaku". Bora, Marina i Miroslav su pritisnuli tastere.

Miroslav se obratio kandidatu na Makedonskom. Kandidat peva drugu pesmu od Željka Joksimovića "Dodir leđa o leđa".

"Bravo Makedonče, ova pesma ti je sjajna", rekao je Haris i rekao da je Makedonac otpevao emotivno pesmu.

22.40 Broj 17 je Ibrahim Mekić, ima 19 godina i dolazi iz Bara. Peva pesmu Tozovca "Oči jedne žene". On je dobio 4 stolice, a samo se Haris nije podigao.

Druga pesma je od Tropiko benda "Zauvek tvoj!" Dobio je 5 glasova i prošao dalje. "Celu noć tražim tu ekspresiju!", kazao je Miroslav.

22.34 Pod brojem 16 nastupa Goran Stepčević, ima 32 godine, a dolazi iz Podgorice. Peva pesmu Ace Lukasa "Rođendan". Miroslav, Ceca i Bora su se podigli kako bi čuli drugu pesmu. "Najviše sam ustao da ti se izvinim, ono malo pre nije bio nikakv štos", rekao je Miroslav.

Druga pesma je Dino Merilin "Mesečina".

"Nije mi za 5 stolica, ali trebalo bi da ide dalje", rekla je Marina.

22.28 Petnaesti takmičar je Predrag Kostić, ima 25 godina i dolazi iz Zaječara. Peva Harisovu pesmu "Rano je za tugu". Svi su se podigli osim Cece.

"Dečko lepo peva, izgleda super", rekla je Marina. "Dečko je dobro otpevao pesmu na svoj način i to veoma dobro zvuči. Vrlo sam zadovoljan tvojom interpretacijom", rekao je Haris, dok je Marina zapitkivala koliko ima godina i odakle je.

Druga pesma je od Leksington benda "Dobro da nije neko veće zlo". Ceca se podigla na samom kraju i dečko je dobio svih pet glasova i ide direktno dalje.

22.20 Četrnaesta takmičarka zove se Sandra Đurić, ima 15 godina i dolazi iz Beograda. Peva Cecinu pesmu "Nevaljala". Marina i Ceca su se samo podigle. Druga pesma je numera Seke Aleksić "Poslednji let!"

"Kaže da je došla da postane Cecina snajka. Prošla si za snajku", rekla je Ceca."Nije još uvek snajka. Ne biram ja, nego moj sin, jesi ti Milane poludeo", konstatovala je Ceca i dala joj savet da izabere pesmu za svoje godine.

22.15 Trinaesti takmičar nastupa sa pesmom Alegro benda "Neka ide život". Ona se zove Tijana Stojisavljević, ima 23 godine, a dolazi iz Novog Sada. Njen izbor za drugu pesmu je Nina Badrić "Da se opet tebi vratim".

Ona je dobila 4 glasa i ide u baraž.

22.90 Dvanaesti takmičar zove se Beriša Emrah, ima 21 godinnu, a dolazi iz Podgorice. Peva pesmu Peđe Medenice "Imam ljubav, ali kome da je dam".

"Po mom mišljenju je zaslužio da čuje drugu pesmu, ali momci nas nisu podržali", rekla je Marina, a Miroslav se pridružio.

Druga pesma je "Kruška" koju izvodi Miligram. On ide u baraž. "Čujem da je mnoogo promukao i nije njegov dan danas", rekao je Bora.

22.03 Jedanaesti takmičar peva pesmu Miroslava Ilića "Polomomiću čaše od kristala". Zove se Velibor Gačević, i ima 37 godina.

Ceca se prva podigla, a za njom i Marina, pa i Miroslav. "Imaš lepu boju, to me je nateralo da pritisnem zeleni taster", rekao je Miroslav. Sa svih pritisnutih 5 tastera, kandidat ide dalje.

Kao drugu pesmu je izabrao Kemala Montena "Nije htjela". "Bilo je u redu. Možda nije 5+, ali je bilo odlično", rekla je Marina.

21.57 Deseti takmičar zove se Milan Suljić, ima 20 godina i dolazi iz Despotovca. Otpevao je pesmu Zorana Kalezića "Dobro veče izgubljena nado"

Druga numera je "Nije svejedno" koju izvodi Amadeus bend. Svi su se spustili osim Cece.

"Totalno je izgubio intonaciju. Mislim da je izgubio kontrolu nad glasom. Ne znam šta se desilo", rekla je Ceca, a ostatak žirija se složio.

21.52 Deveta takmičarka je Marija Stanković, ima 17 godina i dolazi iz Lebana. Peva Cecinu pesmu "Kuda idu ostavljene devojke"

Bora, Ceca i Haris su pritisnuli tastere i onda će pevati drugu pesmu koja je "Tužna pesma" Nevernih beba.

"Smanji malo tenziju u glasu i biće sve ok", rekao je Bora. "Ne slažem se Borom. Ona ima kristalno čist glas. Pokazuje nam snagu i čistoću glasa. Treba da prođeš dalje", rekla je Ceca dok je Haris rekao da vlada muzikom i scenom.

21.45 Osmi kandidat po redu je Radoje Trišić, dolazi iz Beograda i ima 21 godinu. Peva Harisovu pesmu "Muštuluk". Ceca se prva podigla, za njom Bora i Miroslav.

"Toliko si se prepao, ja ne verujem koliko imaš tremu", rekao je Haris kandidatu. Bora je rekao da je pesma toliko dobra i lepa da nikako nije mogao da je upropasti.

Druga pesma po njegovom izboru je "Jedina" Tošeta Proeskog. "Na to sam mislio, to je to", rekao je Haris, a Ceca je dodala da je kandidat bolji kad se opusti.

21.45 Osmi kandidat po redu je Radoje Trišić, dolazi iz Beograda i ima 21 godinu.21.39 Sedmi kandidat je Teodora Toković, ima 24 godine, dolazi iz Beogerada, a peva pesmu Snežane Đurišić "Lepi moj".

Teodora je dobila svih 5 glasova. Ona ide direktno dalje, ali peva drugu pesmu. Njen drugi izbor je pesma Aleksandre Radović "Kao so u moru".

"Bilo je odlično, bravo", rekao je Haris.

21.36 Šesti kandidat peva duetsku pesmu Šaka i Dada Polumente "Ona je ljepša od noći". Zove se Marko Todorović, ima 25 godina i dolazi iz Beograda.

Nije dobio nijedan glas.

"Sve vreme nisko pevaš brate, flet", rekao je Bora. "Nije to ni katastrofalno loše. Ali, svi su se gledali između sebe i na kraju ostadosmo svi dole, a možda smo mogli da damo šansu momku za drugu pesmu", rekla je Ceca.

"Ja sam sve vreme gledao u kolege, svi su bili ravnodušni, a nisam ni ja imao neku ekspresiju, tako da sam ostao i ja dole", smatra Miroslav.

21.30 Peti kandidat zove se Sebastijan Bajra, ima 21 godinu i dolazi iz Podgorice. Peva Šabanovu pesmu "Koliko ti sreće želim". Na drugom taktu su Ceca, Bora i Haris pritisnuli tastere, a za njim i Marina. Sebastijan je dobio svih 5 glasova.

Haris je ustao da mu aplaudira.

Za drugu pesmu je izabrao Zdravka Čolića "Poći ću u šume". Ceo žiri je bio na nogama, Haris i Bora su aplaudirali.

"Ja sinko moj nisam veliki ljubitelj ovakve vrste pevanja, ali za one koji ovo vole, savršen si", rekao je Miroslav.

21.24 Četvrti po redu je Branimir Banjanin ima 30 godina i dolazi iz Inđije. Peva Džejovu pesmu "Od ljubavi do mržnje". Žiri želi da čuje drugu pesmu, a peva Sergeja Ćetkovića "Prokleta bila". Bora se predomislio. "Nije bio u prvom delu druge pesme ubedljiv. Refren kako tako, ali biće baraž...", rekao je Bora.

"Mnogo mi se više dopao u drugoj pesmi", rekla je Ceca.

21.18 Treća kandidatkinja je Mirjana Milosavljević, ima 29 godina i dolazi iz Despotovca. Ona peva pesmu "Pričaj mi, pričaj".

Ceca je pored Miroslava i Marine pritisnula taster. "Ceco, kidaš mi živce", rekao je Milan, dok je Ceca odgovorila da joj je to posao.

Mirjana je za drugu pesmu izabrala Tajči "Hajde da ludujemo!" Dobila je svih 5 glasova i ide dalje.

21.12 Drugi kandidat peva pesmu Aldin Audiljaj , ima 18 godina, dolazi iz Podgorice, a peva Šabana Šaulića pesmu "Kralj boema". Prvo se i podigla Marina, zatim Ceca, pa se Marina vratila. Onda su se podigli svi osim Marine.

"Ima elementa, želim da čujemo drugu pesmu. Zamolili smo Boru i Miroslava da se podignu. Hajde, polako", rekao je Haris.

Za drugu numeru je izabrao pesmu Sašu Kovačevića "Kako posle nas". Miroslav se spustio dole. "U drugoj pesmi si bio odličan! Super si", rekla je Ceca.

21.06 Prvi kandidat koji večeras nastupa je Aleksandra Teomirović, ima 20 godina, a za narodnu pesmu izabrala je "Mito bekrijo". Svi su se podigli, osim Harisa Džinovića.

"Zaslužila je da čujemo drugu pesmu, ima nekog đavola u njoj", rekla je Marina Tucaković. "Poveo bih je kući, samo da nisam veren", iznenadio je sve Bora.

Za drugu numeru izabrala je pesmu "Košava" Jelene Tomašević. I dalje se samo Haris nije podigao. "Lepa ekspresija interpretatorska, i nije baš dorečeno za 5 stolica", smatra Haris, dok ostali članovi žirija nisu umeli da objasne šta to fali Aleksandri za 5 stolica.

"Meni ne fali ništa", povikao je Miroslav.

21.00 Pinkove zvezde su počele! Milan Kalinić kaže da je ovo "životni šou!"

http://www.youtube.com/watch?v=uUpV8wUBZKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track