PINKOVE ZVEZDICE ODUŠEVILE: 10 kandidata prošlo dalje, ostali razočarani!

Voditeljka Marijana Mićić

PINKOVE ZVEZDICE ODUŠEVILE: 10 kandidata prošlo dalje, ostali razočarani!

Stars -
Novi mladi talenti imali su priliku da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović

Novi muzički šou "Pinkove zvezdice" počeo je sa emitovanjem, a mladi kandidati do 15 godina, potpuno su oduševili žiri i svojim glasićima razoružali publiku u spektakularnom studiju.

Dalje su sa svih 5 glasova prošli: Anđelija Milenković, Dimitra Mikić, David Radosavljević, Tamara, Mateja Vukašinović, a preostalih petoro je žiri izabrao nakon baraža: Anja Jakimov, Maida Stamenković, Nikola Milenković, Dimitra Mikić i Vanja Bogdanović.

Svakog petka od 21 sati na televiziji Pink, imaćete priliku da uživate u do muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" koje do sada nije viđeno na našim prostorima. Novi mladi talenti imaće prilike da nastupaju pred vrhunskim žirijem koji čine: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Jelena Tomašević i Hari Varešanović.

Tok takmičenja:

22.58 Žiri je većao nekoliko minuta i saopštili su svoju konačnu odluku. Dalje su prošli: Anja Jakimov, Maida Stamenković, Nikola Milenković, Dimitra Mikić i Vanja Bogdanović.

22.39 Direktno su dalje prošli: Anđelija Milenković, Dimitra Mikić, David Radosavljević, Tamara, Mateja Vukašinović.

Sedmoro takmičara peva akapela, po svom izboru: Maida Stamenković, Vanja Bogdanović, Nikola Milenković, Dimitra Mikić, Anja Jakimov, Nera Mustić i Irina Jeličić.

22.34 Poslednja takmičarka peva pesmu "Molitva", a zove Irina Jeličić ima 14 godina i dolazi iz Beograda.

"Ispadosmo mi zli policajci, Goca i ja", rekao je Milan. "Po boji glasa čujem da nisi mala devojčica. Sad bi već morala da imaš svoj sopstveni izraz. Super si pevala, sve je bilo super. Moraš da budeš više lična u ovoj pesmi", smatra Goca.

"Ja sam upravo čula zrelost od samog početka. Nije Marija Šerifović, naravno. Slušam vas i ne mogu da verujem šta pričate", rekla je Leontina.

22.30 Nejra Mustić peva pesmu "Da li znaš da te ne volim" Jelene Rozge. Ona dolazi iz Novog Grada, a ima 14 godina.

"Samo taktika u pitanju. Volela bih da te čujem u još jednom izdanju. Dobro pevaš, hoću još jednom", rekla je Goca.

Leontina je rekla da je osetila dramu koja je bila u pesmi.

22.21 Pesmu Tonija Cetinskog "Blago onom ko te ima" Peva Mateja Vukašinović, a ima 13 godina i dolazi iz Beograda.

"Momenat kad si mi namignuo, ja sam poludela", rekla je Goca i dodala da je veoma slobodan na sceni i da se to njoj veoma dopada. "Volela bih da nastaviš da se baviš pevanjem jer si divan".

"Zvezda je rođena", smatra Jelena Tomašević, dok Hari kaže da je sjajan dečko. "Vidi se da je siguran na sceni", rekao je Milan.

On je prošao sa svih 5 poena.

22.15 Dvanaesti po redu takmičar peva pesmu Jelene Tomašević - Anja Jakimov ima 9 godina, a dolazi iz Beograda.

Anja je dobila svih pet tastera i svi članovi žirija su oduševljeni. Goca se međutim vratila u poslednjem momentu, ali ona je prošla dalje.

"Neke se stvari ne mogu objasniti, prelepa si", rekao je Hari. Leontina je rekla da su Jelenine pesme omiljene među decom. "Prija im tvoja boja glasa", rekla je Leontina.

Anja je rekla da je sama vežbala koreografiju. "Ja sam morala da vidim ko si i šta si, i mnogo si slatka i šarmantna. Pevački ne zaslužuješ svih 5 glasova", rekla je Goca.

22.11 Jedanaesta takmičarka peva pesmu Nataše Bekvalac, a zove Jovana Milenković, koja ima 13 godina, a dolazi iz Vučja.

Dva člana žirija su pritisnula taster, a to su Milan i Leontina. To za sada znači da nije prošla. "Pesma nije prikladna njenim godinama. Ima talentat, ali da bira pesme", rekla je Jelena Tomašević. "Nedostaju joj finese da bi bila solista u tom smislu. Sve peva prilično ravno. Drži intonaciju. Čekaćemo da sazri", rekla je Leontina.

"Na našoj estradi ima mnogo pevačica lošijih od tebe", rekao je Milan.

22.06 Tamara nastupa 10 po redu. Ona ima 14 godina i otpevala je pesmu Jelene Tomašević "Jutro".

Jelena je rekla da je pomislila da se usudila da peva ovu pesmu. "Znam koliko je teško pevati ovu pesmu uživo".

Tamara se trese i nije mogla da govori. "Šta da kažem, čim smo svi ustali, bila je briljantna. Ovo je bilo sjajno", rekao je Milan.

"Ako isključimo dve, tri katastrofalne greške, sve je bilo super", rekao je Hari, a Leontina je rekla da su te greške svojstvene početnicima bez iskustva.

21.54 Pesmu "Nikome ni reč", Dženana Lončarevića peva David Radosavljević pod brojem 9, ima 10 godina iz Laktaša.

Najlepše peva kad je zaljubljen, ali on ne želi da kaže u koga. "Ja slušam narodnu muziku, ali sad sam počeo da sluša zabavnu", rekao je David i otpevao pesmu Peđe Medenice "Imam ljubav, ali kome da je dam".

"Šteta što više voliš narodnu muziku, bolje pevaš zabavnu", rekla je Goca. Leontina je rekla da se konsultovala sa publikom. "Zaista, početak strofe, fenomenalan triler, sve je jasno", rekla je Leontina.

21.50 Anja Vučković nastupa osma, dolazi iz Beograda i ima 11 godina. Peva pesmu Lejle Hot "Hot mi je prezime".

Anja je prošla direktno jer se svih 5 članova žirija podiglo. "Malo mi je falilo da se zbunim u drugom delu kad sam videla da su se svi podigli", rekla je Anja.

Leontini se mnogo dopalo kako je pevala i rekla je da je izabrala pavu pesmu za sebe.

21.45 Dimitra Mikić ima 11 godina i dolazi iz Leskovca. Peva pesmu Nevene Božović "Pogledaj me".

"Sve je bila bolja i bolja kako se primicalo kraju", rekao je Hari. "Sa tim godinama je već trebalo da ume da vlada vokalom", rekla je Goca, dok je Milan rekao da nije ni trebalo da peva ovu pesmu.

"Ljudi, ono što je najbitnije je da se slušaš ti", rekla je Jelena.

21.40 Pesmu "Ja činim sve" peva kandidatkinja Sofija Dacić. Ona ima 12 godina i dolazi iz Beograda.

Milan i Goca su jedini pritisnuli tastere i to znači da Sofija nije prošla. "Nažalost, tek u refrenu smo došli do intonacije...", rekao je Milan, a Goca je rekla da uopšte pesma nije ličila na onu koja jeste.

Leontina je rekla da je njena jedina greška bila intonacija.

21.34 Peta je Jovana Karić, ona ima 14 godina i dolazi iz Šabca. Samo Milan i Jelena su se podigli, a Haris se podigao i vratio nazad. Jovana nije prošla.

Hari je rekao da je Jovana sjajno krenula da se on naježio. "Bila je velika razlika u kvalitetu da je to bilo strašno. Najlepši glas je bio tvoj i stopio se sa matricom. One niske deonice su bile loše. Najokrugliji glas", rekao je Hari.

"Želim još jednom da te čujem", rekla je Tomaševićeva. Goca je objasnila da joj je mnogo drhtao glas. "Moraš da naučiš da držiš ton i notu", smatra Goca.

21.30 Četvrti kandidat je Nikola Milenković. On ima 12 godina, a dolazi iz Beograda. Pesma "Pratim te" je njegov izbor za prvi nastup.

"Mislim da si lepo pevao i frazirao. Moraćeš da poradiš malo na tome", rekla je Goca, a Jelena je rekla da ima veliki potencijal. Milan je objasnio da bi hteo da ga čuje u baražu još jednom.

On je prošao sa 4 glasa, i videćemo ga u sledećem krugu.

21.25 Treći kandidat je Vanja Bogdanović, ona ima 13 godina, dolazi iz Aranđelovca, a peva pesmu grupe Negativ "Ja bih te sanjala".

Tri člana žirija su pritisnuli svoje tastere. Hari i Leontina nisu pritisnuli taster. "Negde sam sačekala da dođe refren. Videla sam ja i Gocin izraz lica... Čulo se malo kolebanja u tim visokim tonovima", rekla je Leontina, dok je Goca rekla da se zamalo vratila nazad dole.

21.21 Sledeći takmičar je Anđelija Milenković, ima 10 godina i dolazi iz Beograda, peva pesmu Tijane Dapčević "Negativ".

"Jako dobro je intonirala, gađala je tonove kako treba", rekla je Goca, a Milan je bio oduševljen izborom pesme kandidatkinje.

Anđelija je rekla da je uživala na sceni. Ona ima 5 glasova žirija i direktno je prošla dalje. Hari je rekao da je ona savršena, a Jelena da je Anđelija anđeo.

21.17 Prvi kandidat je Maida Stamenković ima 11 godina i dolazi iz Leskovca. Peva pesmu Aleksandre Radović "Čuvaj moje srce".

Samo Milan Stanković se jedini nije podigao, a to je opravdao time što ne želi da svi budu maksimalno dobri. "Imala si malu tremu u glasu, ali ovako na sceni nisi imala".

21.08 Kroz ovaj šou proći će 180 takmičara, a voditeljka je Marijana Mićić. U svakom šouu predstaviće se 15 takmičara.

Marijana je prvo predstavila Leontinu. "Kada su slepe audicije, sva druga čula su nam izoštrena. Znači, sluh je presudan. Naravno, videćemo i reakciju publike", rekla je Leontina.

Hari Varešanović je drugi član žirija. "Osećam se prelepo večeras". Goca Tržan došla je sa krunom na glavi. "Sa decom je teško biti strog jer su pozitivni i energični. Međutim, svi su došli da budu zvezde, tako da, biću stroga", rekla je Goca.

Voditeljka je predstavila i trećeg člana žirija, Milana Stankovića. "Mogu da ih razumem šta za njih znači nastup na ovolikoj sceni. Prošao sam kroz nešto slično. Meni je dovoljno da u njima vidim neku veliku želju, ona je dovoljan motiv koji ne želim da srušim", smatra Milan.

Jelena Tomašević takođe je nastupala u pevačkom šouu. "Ovo je nešto fenomenalno. Ukoliko niste vreni i ne radite na sebi, nema ništa od toga", rekla je Jelena.

http://www.youtube.com/watch?v=uCOh8AYo2c0

Nakon veoma uspešnog starta Pinkovih zvezda koje su sinoć oborile sve rekorde gledanosti i u prvoj emisiji izazvale brojne pozitivne reakcije, od večeras i mladi talenti do 15 godina imaće prilike da se pokažu u najboljem svetlu, a samo jedan od njih poneće titulu najboljeg.

Senzacionalna scenografija, spektakularna rasveta, LED ekrani i pokretne stolice učiniće da ovaj šou dobije svetsku notu, a najmlađi talenti iz Srbije i regiona sa nestrpljenjem iščekuju početak takmičenja. Voditeljka šoua biće Marijana Mićić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track