VESNA RIVAS OTKRILA: Memo je zlo i bavi se crnom magijom!

Oplela

VESNA RIVAS OTKRILA: Memo je zlo i bavi se crnom magijom!

Stars -
Memo je jako kvaran čovek, čovek koji će zbog para i slave prodati sve. I ne vidim mu nimalo sjajnu budućnost. On je već na granici ludila, ispričala je, između ostalog Vesna

Vesna Rivas rešila je da progovori i otkrije pikanterije sa Farme, te je voditeljka i pevačica dobro oplela po pobedniku ovog rijalitija Sulejmanu Memi Haljevcu.

Ona je, naime, rekla da se Memo bavi crnom magijom, kao i da je veoma zao i kvaran čovek.

"Moram malo detaljnije da se izjasnim glede slikara Sulejmana Meme Haljevca. Mnogo ljudi u poslednje vreme srećem, naročito iz sveta medija koji su pomno pratili sve i kažu mi masovno:“Ti si mu se jedina obradovala i širokih ruku i srca dočekala kada je ušao na Farmu”.

Memo je tamo izvodio magijske rituale u čemu sam ga uhvatila i glasno skretala pažnju, produkcija to nije puštala u program ali su njemu davali prostora da mi uzvraća udarce i prekrštava situacije. Ja jesam rodoljub i nacionalista ali Memo je šovinista, a to je zlo. Ja volim sve ljude a on mrzi sve što nije njegovo i tu je bio problem, u njegovoj glavi i tome što je meni hteo svoju muku i mržnju da natovari, ali Bogu hvala, ko nije slep i gluv, video je i uočio to a, za ostale me baš briga, ja sam čista pred Bogom, rekla je Rivas za Auru.ba.

Memo nije smeo da me gleda u oči, a ja svakog gledam u oči. Ja idem svuda i svuda me zovu a, Memo ne mrda iz svog sigurnog okruženja. Ovde su posle dva meseca pitali ko je uopšte pobedio na Farmi? Blam, eto koliko je traga ostavio Memo. To je surova stvarnost, a ja sam ponosna na brdo pisama razumevanja situacije i podrška iz Bosne koja mi je stigla.

Memo je jako kvaran čovek, čovek koji će zbog para i slave prodati SVE. I ne vidim mu nimalo sjajnu budućnost. On je već na granici ludila. Na Farmi su mu živci haos popustili; non-stop se znojio. Morao se kupati i po četiri puta dnevno. Ja to u životu nisam videla, da se čovek iz čista mira preznoji da mu i kosa bude mokra. Šejtan ga debelo drmna i satraće ga mladog. A šteta. Inače, o Memi i njegovom zlu ću poseban deo knjige ispisati, kada rešim da je pišem, o Farmi....ali ću je ispisati dok on još bude živ, dodala je Rivas za Auru.ba.

Mislim, umesto da uživa i bude svestan da je pobedila Bosna a ne neki Memo, on je tu spoznaju okrenuo u poganu stranu, zato mu se već pogano vraća. Već je imao puno malera i tek će ih imati. Zauvek će ostati mali zet iz provincije, kakve god bude čokove izvodio i makar mu 10 derviša pomagalo, džaba, nikada se neće maći iz svog mulja...šteta a, mogao je biti „pobednik“", izjavila je Vesna za Auru.ba.

Aura. ba nije prenela u ovom broju reakciju Sulejmana Meme Haljevca.

(Aura.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja