VESNA ZMIJANAC: Brena i Nikolija su iste, obe stipse!
Foto: Damir Dervišagić

VESNA ZMIJANAC: Brena i Nikolija su iste, obe stipse!

Stars -
Niki je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Ja je zovem po kući Brena, rekla je Vesna

Vesna Zmijanac izjavila je da su njena ćerka Nikolija i Lepa Brena velike "stipse".

Pevačica je došla sa meditacije u Bugarskoj i vratila se preporođena. Nakon raskida sa Željkom Rstićem, Vesna je rešila da pređe na mlađe muškarce. "Ja sam rešila ništa preko 30. Sve to mi je staro", rekla je Zmijanac ekipi Ekskluziva.

O svom odnosu sa grčkim advokatom rekla je da joj se veoma dopada, ali da imaju problema u komunikaciji, jer ne govore istim jezikom. "Grčki advokat je moja generacija i lepo izgleda. Vrlo jedan šarmantan tip, duhovit, ali imamo problem jer ne možemo da se razumemo, pričamo nogama, rukama...", rekla je Vesna.

Pevačica je najavila i da za novu godinu peva sa Đanijem, a kasnije u januaru sa Janom. "Janine grudi su velike, lepe i prirodne, baš kao i moje. Vi znate da ja volim dečake", objasnila je.

Njena ćerka Nikolija nedavno je izbacila pesmu "Alkohola litar" koju je uradila u saradnji sa Elitnim odredima. "Niki je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Ja je zovem po kući Brena. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem "Breno, kupi", jer sam ja uvek bila galantna", kaže Zmijanac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja