Vesna Zmijanac za Kurir: Željko me prevario sa Grandovom voditeljkom Tamarom!
Foto: Dado Đilas

Kurir otkriva razlog raskida pevačice i biznismena

Vesna Zmijanac za Kurir: Željko me prevario sa Grandovom voditeljkom Tamarom!

Stars -
Folkerka ostavila svog 14 godina mlađeg dečka jer ga je uhvatila na delu sa znatno mlađom novinarkom Tamarom Stojmirov

Vesna Zmijanac ostavila je svog 14 godina mlađeg dečka Željka Rstića jer ju je varao s „Grandovom“ voditeljkom Tamarom Stojmirov!Folk pevačica je u iscrpnom intervjuu za magazin Stori ispričala da je na četvorogodišnju vezu sa svojim izabranikom najzad stavila tačku kada ga je uhvatila na delu s jednom voditeljkom. Iako nije pomenula njeno ime, Kurir otkriva identitet žene koja je doprinela raskidu poznatog para.Prema rečima našeg izvora, par se upoznao u kafani u kojoj je pevačica često nastupala, a u koju je s drugaricama dolazila i Tamara.- Željko i ona upoznali su se na Vesninim nastupima, često su sedeli zajedno, o čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije. Ubrzo su počeli da se viđaju, a pevačica je za njihovu tajnu romansu saznala kad ih je nahvatala u zgradi u kojoj ona i Željko imaju odvojene stanove. Susret je bio vrlo neprijatan u liftu, ali pevačica je dostojanstveno prećutala, i ubrzo donela odluku da ostavi Rstića - navodi sagovornik Kurira.

I na slikama prisni... Željko i Tamara
I na slikama prisni... Željko i Tamara

Vesna je za naš list potvrdila da je Tamara kriva za njihov raskid i da zna sve o njoj.- Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu - rekla je Zmijančeva za Kurir.Pevačica je u izjavi za Stori otkrila da je ovo samo jedna od Željkovih prevara koje je vešto skrivao.- Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila svuda gde treba da je u vezi s njim, kao i da se druži s gospodom koja su ga izvlačila čak iz kreveta u pola noći i pola dana, a on to, bože moj, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli, po pravilu poslednji sazna - otvorila se Vesna za Stori, dok je Željko vrlo nervozno poručio:- Ne znam kako da komentarišem vaše navode da me je neko zatekao u liftu. Normalno je da se ljudi koji žive u istoj zgradi sreću, a ja takve stvari ne radim u liftu. Što se varanja tiče, nemam nikakav komentar - rekao je Vesnin bivši.Dobili smo i Tamaru, koja nam je samo kratko izgovorila:- Zaista nemam komentar, hvala na razumevanju - rekla je Tamara.

IskusnaTAMARA BILA BLISKA S NIKOLIJOMKako Kurir saznaje, Tamara je bila veoma bliska s Vesninom ćerkom Nikolijom. Ona je juče u razgovoru za Kurir poručila da ne želi da se meša u majčin privatni život.- Nekoliko puta sam gostovala u emisiji kod Tamare i s njom imala korektan odnos, kao i sa ostalim novinarima. Ne želim ništa više da komentarišem, na odmoru sam - bila je kratka Nikolija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja