Vesna Zmijanac: Zabranila sam Nikoliji da se tetovira!
Foto: Printskrin

Stroga mama

Vesna Zmijanac: Zabranila sam Nikoliji da se tetovira!

Stars -
Nikolija ne zna da laže i nije uspela to da sakrije od mene. Ali rekla sam joj da je sa tetovažama završila, ispričala je pevačica

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je zašto je Nikoliji zabranila da se tetovira, kao i kako izdržava bez svoje mezimice koja je često na putu.

Naime, pevačica koja trenutno boravi u Crnoj Gori gde ima zakazane nastupe ispričala je kako je reagovala kada je videla poslednju tetovažu svoje ćerke, pevačice Nikolije Jovanović.

"Bila sam u šoku kad sam videla tetovažu sa svojim likom. Nikolija ne zna da laže i nije uspela to da sakrije od mene. Ali rekla sam joj da je sa tetovažama završila", ispričala je pevačica. Jovanovićeva se trenutno nalazi u Americi kod svog dečka, košarkaša Atanasiosa Adetokunbina, a kako Vesna izdržava otkrila je u emisiji "Premijera".

"Nikolija mi uvek nedostaje. Kad ode, ja sam prvo jedno dva dana setna, pogotovo kad je daleko, pa ne mogu tako brzo da je stignem. Kad je u Atini, znam da mogu da sednem u avion i tu sam brzo, ali kad je u Americi drugačije je", ispričala je Vesna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track