Vesna Zmijanac: Željko me je vešto varao!
Foto: Story

Novi Story

Vesna Zmijanac: Željko me je vešto varao!

Stars -
Pevačica ekskluzivno za Story priča o detaljima emotivne veze sa Željkom Rstićem i kako je donela odluku da stavi tačku na njihovu vezu

Iako je i ranije umeo da svojim neverstvom baci senku na njihovu romansu, Željko Rstić nedavno je počinio poslednju u nizu preljubu s jednom voditeljkom, što je folk zvezdu Vesnu Zmijanac navelo da stavi tačku na njihov odnos.

Ekskluzivno za Story ona priča o detaljima te emotivne veze pre i posle ove bolne odluke.

"Poželela sam da se ove godine posvetim sebi i uživam u sređivanju, liftinzima, pripremanju novih pesama. Prethodne godine bila sam previše usmerena na Nikolijine studije i svog izabranika Željka, ali ova godina je samo moja", rekla je folk zvezda za Story 4. januara 2014, na dan kada je proslavila 57. rođendan.

Story: Šta vam ovih dana unosi nemir u svakodnevicu?- Moj emotivni život jer su se neke stvari iskristalisale.

Story: Nakon četiri godine rastali ste se sa Željkom Rstićem?- Ne bih da pridajem tom rastanku veliki značaj jer nije vredan toga. Inače, ne volim javno da pričam o razlazima. Nasuprot tome, kad nekog volim i dok sam zaljubljena, imam potrebu da ga i svi oko mene vole, jer to je lepo. Tako je bilo i sa Željkom, dok sam ga volela, udarala sam to na sva zvona.

Story: Ko je odlučio da raskine?- Željko ne ume da kaže ne, ne mogu ili neću, i to je njegov životni problem, ali i velika muka s kojom svi oko njega upadaju u strašan vrtlog. Naučio je da pliva u tome i on nikad ne raskida, nego pravi atmosferu da sami od njega odete.

Story: Da li vas je šokiralo saznanje da vas je varao?- Nije lako biti čovek Vesne Zmijanac. Dušebrižnika je uvek bilo i biće. Kad klupko krene da se odmotava, saznate sto jada. Naravno, bole vas neke stvari jer prosto ne možete da razumete kako ste i pored toliko signala bili slepi ili ste možda želeli da budete slepi. Bilo je mnogo njegovih prevara, ali spretnih. Jedino je poslednja udica koju je zagrizao imala dug jezik i govorila da je u vezi s njim, svuda gde treba, kao i da se druži s gospodom koja su ga izvlačila čak i iz kreveta u pola noći i pola dana a on to, bože moj, pravdao poslom. Znate, onaj ko slepo voli, po pravilu poslednji sazna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja